arlandagolf_pan_aug
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Elliot vann Ungdomsfinnkampen

Elliot Duvert vann Ungdomsfinnkampen i höjd på 2.04, noterbart är att Elliot endast är 16 år gammal.

Det blev succé för Elliot Duvert på Ungdomsfinnkampen. Han klarade 2.01m i höjd och sedan 2.04 innan han även var snubblande nära att plocka hem 2.06. Endast 16 år gammal. Han coachas av sin bror Kevin när huvudtränaren Andreas Janssson var bortrest. Kevin var själv talang i sina ungdomsår. I och med segern kammade han hem poäng till Sverige i Ungdomsfinnkampen och han befäster även sin plats som Sverigeetta för P16 med hela 8 centimeter.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sommar_centrum
defacto_helsida
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys