centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Elliot vann Ungdomsfinnkampen

Elliot Duvert vann Ungdomsfinnkampen i höjd på 2.04, noterbart är att Elliot endast är 16 år gammal.

centrum_artikel

Det blev succé för Elliot Duvert på Ungdomsfinnkampen. Han klarade 2.01m i höjd och sedan 2.04 innan han även var snubblande nära att plocka hem 2.06. Endast 16 år gammal. Han coachas av sin bror Kevin när huvudtränaren Andreas Janssson var bortrest. Kevin var själv talang i sina ungdomsår. I och med segern kammade han hem poäng till Sverige i Ungdomsfinnkampen och han befäster även sin plats som Sverigeetta för P16 med hela 8 centimeter.

sommarlov_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
stottasigtuna_helsida
kcbygg_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

valvet_helsida
studeravidare_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

speedy_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
valvet_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
sommarlov_outsider
stottasigtuna_outsider
kcbygg_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider