centrum_panorama2020
Elliot Duvert stormar mot SM-guldFoto: Insändarbild

Elliot vann Mångkamps-SM

Elliot Duvert hade vässat formen inför P16-SM och vann klart.

centrum_artikel

De tio bästa mångkamparna inom P16-klassen möttes i Varberg den gångna helgen. Märstakillen Elliot Duvert, tävlandes för Tureberg, var het redan från start och vann 110m häck under 15 sekunder, han satte sedan personligt rekord i diskus och spjut. Efter första dagen var ledningen hela 336 poäng.

Även under söndagen fortsatte krossen och han vann flertalet grenar samt satte personligt rekord i nästan allt. Han stod som överlägsen vinnare med 6781 poäng, en siffra som även hade räckt till seger i P17. 423 poäng ner till tvåan hade han i sin klass. Resultatet hade räckt till plats i Ungdoms-EM i år, men han kommer att kvala in först nästa år. Dock satte han nytt mångkamsprekord för Tureberg.

 

kcbygg_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
studenten2020_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider