defacto_pan2020
Elliot Duvert Foto: Insändarbild

Elliot Duvert till Ungdomsfinnkampen

Märstasonen Elliot Duvert fick på torsdagen besked att han tas med i Sveriges trupp till Ungdomsfinnkampen: - Det känns fantastiskt kul och spännande, hälsar Elliot till märsta.nu

centrum_artikel

I helgen slog Elliot Duvert till med guld på USM. Under torsdagen skulle han få besked om han kom med till Ungdomsfinnkampen. Framåt kvällen blev det ett positivt svar; Elliot får dra på sig den svenska landslagsdressen helgen 24-25 augusti på klassiska Stockholms stadion.

Elliot hälsar via mail att det ska bli kul och spännande att vara med i ungdomslandslaget, eftersom det är första gången så är det mycket frågor och val av kläder. Han kommer bara tävla i höjd eftersom målet är att bara ha en gren per tävlande. Målet är att vinna och ta poäng till Sverige, han är även ute efter ett personligt rekord med ett par centimeter till. Redan nu i helgen slipar han formen i Lag-USM för sin klubb.

marina_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studenten2020_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

kcbygg_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider
swedol_outsider