sommar
Elliot Duvert Foto: Insändarbild

Elliot Duvert till Ungdomsfinnkampen

Märstasonen Elliot Duvert fick på torsdagen besked att han tas med i Sveriges trupp till Ungdomsfinnkampen: - Det känns fantastiskt kul och spännande, hälsar Elliot till märsta.nu

I helgen slog Elliot Duvert till med guld på USM. Under torsdagen skulle han få besked om han kom med till Ungdomsfinnkampen. Framåt kvällen blev det ett positivt svar; Elliot får dra på sig den svenska landslagsdressen helgen 24-25 augusti på klassiska Stockholms stadion.

Elliot hälsar via mail att det ska bli kul och spännande att vara med i ungdomslandslaget, eftersom det är första gången så är det mycket frågor och val av kläder. Han kommer bara tävla i höjd eftersom målet är att bara ha en gren per tävlande. Målet är att vinna och ta poäng till Sverige, han är även ute efter ett personligt rekord med ett par centimeter till. Redan nu i helgen slipar han formen i Lag-USM för sin klubb.

defacto_helsida
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sommar_centrum
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider