panorama_centrum
Elliot Duvert Foto: Insändarbild

Elliot Duvert till Ungdomsfinnkampen

Märstasonen Elliot Duvert fick på torsdagen besked att han tas med i Sveriges trupp till Ungdomsfinnkampen: - Det känns fantastiskt kul och spännande, hälsar Elliot till märsta.nu

I helgen slog Elliot Duvert till med guld på USM. Under torsdagen skulle han få besked om han kom med till Ungdomsfinnkampen. Framåt kvällen blev det ett positivt svar; Elliot får dra på sig den svenska landslagsdressen helgen 24-25 augusti på klassiska Stockholms stadion.

Elliot hälsar via mail att det ska bli kul och spännande att vara med i ungdomslandslaget, eftersom det är första gången så är det mycket frågor och val av kläder. Han kommer bara tävla i höjd eftersom målet är att bara ha en gren per tävlande. Målet är att vinna och ta poäng till Sverige, han är även ute efter ett personligt rekord med ett par centimeter till. Redan nu i helgen slipar han formen i Lag-USM för sin klubb.

ewas_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
2020_helsida
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
mp_outsider2022
connys
moderat_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider