moderaterna_panorama
Elliot Duvert med sin tränare Janne SamuelssonFoto: Insändarbild

Elliot Duvert klar för JVM

Elliot Duvert från Märsta är klar för Junior-VM i Colombia efter att ha tagit 7250 poäng vid tävlingar i Ljungby.

Bröderna Duvert var i Ljungby på tävlingar med olika mål i sikte. För Elliot var det VM-biljett som stod på spel. När helgen var till ända hade han tagit 7250 poäng i sin fantastiska serie och gått över kvalgränsen med 109 poäng. Elliot tävlar i 10-kamp och tog bland annat 207 cm i höjdhopp. Poängmässigt är Elliot även två i världen just nu i mångkamp. Vilken prestation!

Theodor och Kevin Duvert tävlade i herrklasserna, där blev det guld och silver.

marinan_helsida
liber_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
mp_outsider2022