centrum_jul_panorama
Foto: Pressbild/SL

Elfel orsakar tågstopp

Pendeltågstrafiken mellan Märsta-Väsby är drabbad av elfel och trafiken är begränsad sedan klockan 14.

defacto_jul_artikel

Ett tag var det helt stopp mellan Väsby-Märsta på grund av ett elfel norr om Väsby. Nu går trafiken på två av fyra tåg, SL skriver på sin hemsida att trafiken är stoppad för pendeln och uppmanar resenärer till alternativa färdvägar. Även Arlanda Express är drabbad, tekniker arbetar med problemet och prognos är att det ska vara klart till i morgon bitti.

Håll koll på sl.se för kontinuerlig information.

julbord_helsida
colorama_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

tp_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

centrum_jul_helsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
defacto_jul

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

greeknighthelsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

julbord
tp_outsider
connys
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
greeknight_outsider