sommar
Foto: Pressbild/SL

Elfel orsakar tågstopp

Pendeltågstrafiken mellan Märsta-Väsby är drabbad av elfel och trafiken är begränsad sedan klockan 14.

marstakalaset_artikel

Ett tag var det helt stopp mellan Väsby-Märsta på grund av ett elfel norr om Väsby. Nu går trafiken på två av fyra tåg, SL skriver på sin hemsida att trafiken är stoppad för pendeln och uppmanar resenärer till alternativa färdvägar. Även Arlanda Express är drabbad, tekniker arbetar med problemet och prognos är att det ska vara klart till i morgon bitti.

Håll koll på sl.se för kontinuerlig information.

marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
sommar
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar_centrum
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
colorama_april2
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
connys