defacto_pan
En elev frias från misstankarna om att ha kastat en kaffekopp i huvudet på en annan elev

Elev frias från misstankar om misshandel

En elev som åtalades för att ha slagit en kaffekopp i huvudet på en annan elev frias från brott.

I samband med ett bråk i våras ska en elev fått en kaffekopp kastad i ansiktet varpå han började blöda och fick sy några stygn. En annan elev misstänktes för händelsen och åtalades för misshandel. Rättegången hölls i januari och förra veckan meddelades domen, eleven frias från misstankarna. Åklagaren har inte kunnat styrka att det verkligen var den misstänkte som kastade en kopp och vittnen som fanns kunde heller inte peka ut den aktuella eleven som gärningsman.

centrumbanner
defacto_host2018
EXTRA

Man attackerade bank

Blåljus En man ska ha kastat sten mot Nordeas fönster under förmiddagen: -Vi har signalement men ingen är gripen, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Krock i Arlandastad

Blåljus Tre fordon krockade på Bristagatan under förmiddagen: - Alla tre har bärgats och det är klart förbi platsen, sa Mats Eriksson vid Polisen till märsta.nu.

EXTRA

Stökig kväll i Valsta

Blåljus Det var stökigt i Valsta under söndagskvällen. Ordningsvakter fick sin bilruta krossad och en person rånades på sin jacka.

valet2018

(S)-toppen avgår för att ta över Revisorsnämnden

Politik Socialdemokraternas andranamn i höstens val, Steffen Oxenvad, lämnar sitt uppdrag i fullmäktige för att istället ta över som ordförande i revisionen: - Kommunrevisionen är en av kommunens viktigaste demokratiska kontrollinstanser och posten som ordförande är enda ordförandeposten som tillfaller oppositionen, skriver Steffen i mail i märsta.nu

valet2018

Nya kommunledningen på plats

Politik I samband med kommunfullmäktige på torsdagen så valdes en ny kommunstyrelse: - Tillsammans med kommunledningsgänget i Alliansgruppen Lars Björling (SfS), Gill Brodin (C), Pernilla Bergqvist (L), Karsten Bjärbo (KD) och Mats Weibull (M, vice ordförande i kommunstyrelsen) kommer jag i egenskap av kommunstyrelsens ordförande leda arbetet för att göra Sigtuna till en av landets bästa och tryggaste kommuner att bo och verka i, kommenterar Olov Holst (M)

EXTRA

Axelsson hoppar in i Riksdagen

Politik Marie Axelsson som var riksdagskandidat i höstens val har nu fått kallas in för att tjänstgöra som ersättare en tid: - Jag är jätteglad över att få den här chansen, säger Marie till märsta.nu

objekt4
sbrf_sep
connys
nrh_sigtuna
sportfiske_banner
objekt3
komvuxq3_4
outsider
sigtunavatten_standard
objekt2