defacto_pan
En elev frias från misstankarna om att ha kastat en kaffekopp i huvudet på en annan elev

Elev frias från misstankar om misshandel

En elev som åtalades för att ha slagit en kaffekopp i huvudet på en annan elev frias från brott.

sportlov_centrum

I samband med ett bråk i våras ska en elev fått en kaffekopp kastad i ansiktet varpå han började blöda och fick sy några stygn. En annan elev misstänktes för händelsen och åtalades för misshandel. Rättegången hölls i januari och förra veckan meddelades domen, eleven frias från misstankarna. Åklagaren har inte kunnat styrka att det verkligen var den misstänkte som kastade en kopp och vittnen som fanns kunde heller inte peka ut den aktuella eleven som gärningsman.

korpen_jan-feb
arlandagolf
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

icavalsta_semlor
happyhomes_2019

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard
sportlov2019
defacto_helsida

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

sangensemble
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh