moderaterna_riksdag
Foto: Sigtuna kommun

Elev drabbad av Covid-19

En elev på Arlandagymnasiet har drabbats av Covid-19: - Våra verksamheter kommer att bedrivas som vanligt, och vi vill poängtera vikten av att vi alla behöver ta ett gemensamt ansvar för att minska spridningen av virus, skriver Arlandagymnasiet på sin hemsida

centrum_artikel

Arlandagymnasiet meddelade på sin hemsida under torsdagskvällen att en elev drabbats av Covid-19, denna är hemma sjuk. Verksamheterna kommer dock att bedrivas som vanligt.
– Av omtanke om dig själv och andra, stanna hemma om du har sjukdomssymtom som exempelvis feber, hosta, halsont eller andra symtom på luftvägsinfektioner. Den som är frisk går till skolan. Var noga med handhygienen och tvätta händerna ofta och noggrant, står det på Arlandagymnasiets hemsida.

Skolan har vidtagit extra städåtgärder för att minska risk för smittspridning med fokus på dörrhandtag, strömbrytare och annat. Skolan kommer inte få reda på om fler elever är smittade i nuläget. Prover tas sedan några dagar tillbaka enbart på personer som är i riskgruppen.

defacto_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021
flygskola_helsida
dack-helsida
julmarknad_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

happyhomes_sommar2020
oppethus_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

centrum_sommar_out
flygskolan_outsider
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
oppethus_outsider
dack-outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider