defacto_pan2020
Foto: Sigtuna kommun

Elev drabbad av Covid-19

En elev på Arlandagymnasiet har drabbats av Covid-19: - Våra verksamheter kommer att bedrivas som vanligt, och vi vill poängtera vikten av att vi alla behöver ta ett gemensamt ansvar för att minska spridningen av virus, skriver Arlandagymnasiet på sin hemsida

centrum_artikel

Arlandagymnasiet meddelade på sin hemsida under torsdagskvällen att en elev drabbats av Covid-19, denna är hemma sjuk. Verksamheterna kommer dock att bedrivas som vanligt.
– Av omtanke om dig själv och andra, stanna hemma om du har sjukdomssymtom som exempelvis feber, hosta, halsont eller andra symtom på luftvägsinfektioner. Den som är frisk går till skolan. Var noga med handhygienen och tvätta händerna ofta och noggrant, står det på Arlandagymnasiets hemsida.

Skolan har vidtagit extra städåtgärder för att minska risk för smittspridning med fokus på dörrhandtag, strömbrytare och annat. Skolan kommer inte få reda på om fler elever är smittade i nuläget. Prover tas sedan några dagar tillbaka enbart på personer som är i riskgruppen.

connys_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

happyhomes_sommar2020
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

kaosnatten!

Oklart samband mellan mord och brand

Nyheter Polisen uppger att den som hotade SSHL förra veckan inte är misstänkt för branden då denne sitter frihetsberövad. Men man vill gärna ha in tips om både mordet och branden som inträffade under natten till måndag.

meko_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider