defacto_pan2020
Foto: Sigtuna kommun

Elev drabbad av Covid-19

En elev på Arlandagymnasiet har drabbats av Covid-19: - Våra verksamheter kommer att bedrivas som vanligt, och vi vill poängtera vikten av att vi alla behöver ta ett gemensamt ansvar för att minska spridningen av virus, skriver Arlandagymnasiet på sin hemsida

fraga_liberalerna

Arlandagymnasiet meddelade på sin hemsida under torsdagskvällen att en elev drabbats av Covid-19, denna är hemma sjuk. Verksamheterna kommer dock att bedrivas som vanligt.
– Av omtanke om dig själv och andra, stanna hemma om du har sjukdomssymtom som exempelvis feber, hosta, halsont eller andra symtom på luftvägsinfektioner. Den som är frisk går till skolan. Var noga med handhygienen och tvätta händerna ofta och noggrant, står det på Arlandagymnasiets hemsida.

Skolan har vidtagit extra städåtgärder för att minska risk för smittspridning med fokus på dörrhandtag, strömbrytare och annat. Skolan kommer inte få reda på om fler elever är smittade i nuläget. Prover tas sedan några dagar tillbaka enbart på personer som är i riskgruppen.

happyhomes_sommar2020
helsida

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
kkdk_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
manskold_helsida
meko_helsida
2020_helsida
kkdk_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
manskold_outsider
nrh
outsider