januari
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Elev åtalas för misshandel

En elev åtalas för en misshandel som skedde på en skola i kommunen i höstas.

centrum_artikel

Den tonårige elever åtalas för misshandel som skedde på en skola i kommunen i september, han ska ha slagit en skolkamrat med en knuten näve. Eleven medger att att det varit bråk och de faktiska omständigheterna men förnekar brott. Skolkamraten fick ont flera dagar efter misshandeln och har även mått psykiskt dåligt efter det. Både eleven och skolkamraten är minderåriga.

januari_helsida
centrum_helsida2020
prima_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

defacto_helsida
coronapandemin

Coronakommission kan tillsättas

Politik Den samlade oppositionen bestående av Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet har fått igenom ett initiativärende i kommunstyrelsen om att tillsätta en Coronakommission.

ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

speedy_vinter_helsida

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

connys_helsida
meko_helsida
2020_helsida
prima_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
connys
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider_jan
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh