centrum_jul_panorama

Eldningsförbudet upphävs

Länsstyrelsen har fattat beslut om att upphäva eldningsförbudet med start klockan 13 på måndagen.

defacto_jul_artikel

Eldningsförbudet som utfärdades för ca 2 veckor sedan upphävs idag med start klockan 13. Länsstyrelsen i Stockholm skriver på sin hemsida att man fattat beslut i samråd med länets ledningscentraler och utifrån SMHI:s prognoser. Eldning ska fortfarande genomföras på ett säkert sätt och under stor försiktighet, poängterar Länsstyrelsen. Eldar du så är det du som är ansvarig.

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

ica_oktober
greeknighthelsida
trainingpartner_jobb_helsida
julbord_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

fme_oktober
centrum_jul_helsida
sigtunavatten_standard

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

colorama_jul

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

tp_helsida
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
tp_outsider
greeknight_outsider
julbord
connys