sommar

Eldningsförbudet upphävs

Länsstyrelsen har fattat beslut om att upphäva eldningsförbudet med start klockan 13 på måndagen.

marstakalaset_artikel

Eldningsförbudet som utfärdades för ca 2 veckor sedan upphävs idag med start klockan 13. Länsstyrelsen i Stockholm skriver på sin hemsida att man fattat beslut i samråd med länets ledningscentraler och utifrån SMHI:s prognoser. Eldning ska fortfarande genomföras på ett säkert sätt och under stor försiktighet, poängterar Länsstyrelsen. Eldar du så är det du som är ansvarig.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
defacto_helsida
marstakalas_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

happyhomes_2019
colorama_april2
kontor_thaifong
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider
connys
colorama_april
sportfiske_sommar