defacto_pan2020

Eldningsförbud utfärdat

Länsstyrelsen har i samråd med länets räddningscentraler utfärdat eldningsförbud.

centrum_artikel

Eldningsförbudet gäller från klockan 16 på fredagen och tillsvidare. Hela Stockholms län inklusive Sigtuna kommun omfattas. Förbudet är utfärdat med anledning av rådande värmebölja. Det är tillåtet att grilla på egen tomt i om det är iordningsställd grillplats och att spridningsrisk inte föreligger. Det är också tillåtet att grilla i fasta grillplatser på allmän plats. Den som grillar är ansvarig vid eventuell spridning.

connys_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

Moderaterna_helsida2021
vardcentral_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

centrum_helsida2020
rentawreck_helsida
happyhomes_sommar2020
dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

2020_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
moderaterna_sigtuna
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh