center_pan21
Foto: Insändarbild

Eldningsförbud införs

Länsstyrelsen inför eldningsförbud i hela länet efter den senaste tidens torra väder i kombination med kommande värmebölja.

centrum_artikel

Det var ett tag sen det regnade ordentligt flera dagar i rad, även om enstaka skurar dragit förbi senaste veckan är det torrt i skog och mark varpå det finns mycket stor risk för gräsbränder i bland annat Sigtuna kommun. Med anledning av torkan och den pågående värmeböljan med höga temperaturer så har Länsstyrelsen beslutat att inför eldningsförbud för de 26 kommunerna i länet. Eldningsförbudet gäller från och med i morgon 15/7 kl. 08.00.

mp_host_helsida
centrum_helsida2020
dack-helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

helsida_var2021
defacto_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

2020_helsida
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

bostad_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Covidfallen sjunker

Nyheter Covidfallen uppges sjunka totalt sett i Region Stockholm enligt de första siffrorna för vecka 41.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
dack-outsider
centrum_sommar_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
mp-outsider