moderaterna_panorama
Daniel Eklund och Fredrik RaschkeFoto: Rosersbergs IK

Eklund tillbaka i RIK

Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

I en film på Facebook presenterades Daniel Eklunds återkomst till Rosersbergs IK efter en tid i Arlanda IBK där han öst in mål. Nu växlar han upp för att spela Division 1 med RIK. Ett lag han vari kapten för i många år och med Eklund i laget har det blivit avancemang från Division 5 till 1.
– Han stod upp och stannade hos oss när det blåste som värst och ”alla” andra lämnade. För det är jag honom evigt tacksam! Han älskar att vinna och hatar att förlora lite mera än alla andra vilket är en fantastisk egenskap när man vill vinna matcher och det är precis det vi vill göra, kommenterar sportchefen Fredrik Raschke på Facebook.

ewas_helsida
connys_helsida
liber_helsida
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

mp_helsida_april

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
connys
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
nrh
ewas_outsider