moderaterna_sep2020
Daniel Eklund och Fredrik RaschkeFoto: Rosersbergs IK

Eklund tillbaka i RIK

Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

I en film på Facebook presenterades Daniel Eklunds återkomst till Rosersbergs IK efter en tid i Arlanda IBK där han öst in mål. Nu växlar han upp för att spela Division 1 med RIK. Ett lag han vari kapten för i många år och med Eklund i laget har det blivit avancemang från Division 5 till 1.
– Han stod upp och stannade hos oss när det blåste som värst och ”alla” andra lämnade. För det är jag honom evigt tacksam! Han älskar att vinna och hatar att förlora lite mera än alla andra vilket är en fantastisk egenskap när man vill vinna matcher och det är precis det vi vill göra, kommenterar sportchefen Fredrik Raschke på Facebook.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

festspec_host2020_helsida
2020_helsida
boisigtuna
defacto_helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

connys_helsida
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider