center_pan21
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Eid firades i Valsta

I torsdags var det Eid som markerar slutet på fastemånaden Ramadan inom Islam.

centrum_artikel

Muslimer runt om i kommunen firade Eid i torsdags. Många firade runt om på gårdar i kommunen, bland dessa fanns Angela Zaidi som firade tillsammans med sin familj på Frejgatan. Eid markerar slutet på fastemånaden Ramadan. Familjen Zaidi hade dekorerat gården med ägg och annan utsmyckning, de hade klätt upp sig i traditionella kläder och åt samt umgicks. Även förbipasserande uppmärksammade firandet.

helsida_var2021
defacto_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

happyhomes_sommar2020
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

vaccin
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

2020_helsida
mp_host_helsida
connys_helsida
dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
dack-outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys
bostad_outsider
vaccin-outsider
sigtuna_vatten_outsider