defacto_pan
Nadja Karademir för ett år sedan på FramtidsgalanFoto: Pressbild/Framtidsgalan

Efter vinsten på Framtidsgalan: Nadja blev chef

Ett år efter att Nadja Karademir prisats på Framtidsgalan som Årets inspiratör är hon nu biträdande enhetschef på Sigtuna kommun.

Nadja Karademir arbetade på Hemskogens äldreboende då hon nominerades av sin chef till Framtidsgalan, hon vann kategorin Årets inspiratör. Idag har kommunen tagit till vara på hennes kompetens och hon är numera biträdande enhetschef:
– Jag har hållit i några föreläsningar, träffat politiker och chefer på olika nivåer, byggt upp ett nätverk samt jobbat med mitt egna varumärke. Det har varit väldigt roligt och givande, säger Nadja Karademir i ett pressmeddelande från Framtidsverket.

Framtidsverket har följt upp med vinnaren efter ett år. Att bli nominerad och vinna på galan var ett stort inslag i hennes karriär:
– Jag pratade alltid kring mitt yrke som undersköterska samt om hur vi undersköterskor arbetar och hur läget ser ut inom vården. Framtidsgalan har haft en stor betydelse för mig då jag nu ser hur kritiskt läget ser ut inom den offentliga sektorn och att vi behöver rekrytera och locka många fler, förklarar Nadja.

Nu är det på nytt dags att skicka in nomineringar till Framtidsgalan. Framtidsgalan uppmärksammar engagemang i offentlig sektor. Nadja uppmanar alla att anmäla kollegor eller chefer:
– Nominera på! Stjärnor behöver lyftas fram för att andra stjärnor skall våga kliva fram, säger Nadja.

fme_oktober
defacto_helsida
happyhomes_2019
ica_oktober
EXTRA

Fyra års fängelse för att ha försökt tända på skola

Nyheter En 23-årig man döms för grov mordbrand sedan han försökt sätta eld på Väringaskolan i Sigtuna. Mannen som var påverkad av både alkohol och läkemedel hade köpt bensin på den närliggande macken och kastade över skolfasaden innan tände eld.

Bergqvist om nya skolrankingen: Visar styrkor och svagheter

Politik märsta.nu rapporterade på onsdagen om Lärarförbundets ranking av skolkommunerna där Sigtuna är på plats 201: - Lärarförbundets ranking visar både våra styrkor och svagheter. Det som är mest positivt är att vår positiva kvalitetsutveckling håller i sig med förbättrade kunskapsresultat när det gäller andel godkända elever och meritvärde årskurs 9. Utifrån våra förutsättningar är vi bland de bästa i Sverige, det är helt fantastiskt, uppger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

sigtunavatten_standard

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

defacto_outsider
connys
colorama_april2
nrh