abs_pask
Nadja Karademir för ett år sedan på FramtidsgalanFoto: Pressbild/Framtidsgalan

Efter vinsten på Framtidsgalan: Nadja blev chef

Ett år efter att Nadja Karademir prisats på Framtidsgalan som Årets inspiratör är hon nu biträdande enhetschef på Sigtuna kommun.

centrum_artikel

Nadja Karademir arbetade på Hemskogens äldreboende då hon nominerades av sin chef till Framtidsgalan, hon vann kategorin Årets inspiratör. Idag har kommunen tagit till vara på hennes kompetens och hon är numera biträdande enhetschef:
– Jag har hållit i några föreläsningar, träffat politiker och chefer på olika nivåer, byggt upp ett nätverk samt jobbat med mitt egna varumärke. Det har varit väldigt roligt och givande, säger Nadja Karademir i ett pressmeddelande från Framtidsverket.

Framtidsverket har följt upp med vinnaren efter ett år. Att bli nominerad och vinna på galan var ett stort inslag i hennes karriär:
– Jag pratade alltid kring mitt yrke som undersköterska samt om hur vi undersköterskor arbetar och hur läget ser ut inom vården. Framtidsgalan har haft en stor betydelse för mig då jag nu ser hur kritiskt läget ser ut inom den offentliga sektorn och att vi behöver rekrytera och locka många fler, förklarar Nadja.

Nu är det på nytt dags att skicka in nomineringar till Framtidsgalan. Framtidsgalan uppmärksammar engagemang i offentlig sektor. Nadja uppmanar alla att anmäla kollegor eller chefer:
– Nominera på! Stjärnor behöver lyftas fram för att andra stjärnor skall våga kliva fram, säger Nadja.

centrum_helsida2020
marina_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

ridskola2020_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

2020_helsida
speedy_helsida
happy_homes_mars
festspec_corona_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

marina_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider