budget_panorama
Nadja Karademir för ett år sedan på FramtidsgalanFoto: Pressbild/Framtidsgalan

Efter vinsten på Framtidsgalan: Nadja blev chef

Ett år efter att Nadja Karademir prisats på Framtidsgalan som Årets inspiratör är hon nu biträdande enhetschef på Sigtuna kommun.

centrum_artikel

Nadja Karademir arbetade på Hemskogens äldreboende då hon nominerades av sin chef till Framtidsgalan, hon vann kategorin Årets inspiratör. Idag har kommunen tagit till vara på hennes kompetens och hon är numera biträdande enhetschef:
– Jag har hållit i några föreläsningar, träffat politiker och chefer på olika nivåer, byggt upp ett nätverk samt jobbat med mitt egna varumärke. Det har varit väldigt roligt och givande, säger Nadja Karademir i ett pressmeddelande från Framtidsverket.

Framtidsverket har följt upp med vinnaren efter ett år. Att bli nominerad och vinna på galan var ett stort inslag i hennes karriär:
– Jag pratade alltid kring mitt yrke som undersköterska samt om hur vi undersköterskor arbetar och hur läget ser ut inom vården. Framtidsgalan har haft en stor betydelse för mig då jag nu ser hur kritiskt läget ser ut inom den offentliga sektorn och att vi behöver rekrytera och locka många fler, förklarar Nadja.

Nu är det på nytt dags att skicka in nomineringar till Framtidsgalan. Framtidsgalan uppmärksammar engagemang i offentlig sektor. Nadja uppmanar alla att anmäla kollegor eller chefer:
– Nominera på! Stjärnor behöver lyftas fram för att andra stjärnor skall våga kliva fram, säger Nadja.

corner_helsida
coronapandemin

Smittan ökar i alla åldrar

Nyheter Smittan av covid-19 är ökar utan avmattning och förekommer i alla åldrar enligt ett pressmeddelande från Region Stockholm.

kkdk_helsida
skanela_event_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
landsbygdsdag
boisigtuna
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
fixa_laddplats_helsida
helsida
personal_sandstrom_helsida
personal_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
skanela_event_outsider
kkdk_outsider
meko_outsider
outsider
speedy_vinter2020_outsider
laddplats_out
centrum_sommar_out
budget_outsider
swedol_outsider
nrh