centrum_panorama2020
Elias Melki, grundare av Effekt Svenska AB, med Mikael Wallner, VD på EffektFoto: Pressbild

Effekt tar hem städavtal med SigtunaHem

Lokala Effekt Svenska AB har fått städavtal med SigtunaHem.

centrum_artikel

Effekt Svenska AB som grundades av märstabon Elias Melki tar över städningen i SigtunaHems fastigheter. Det nya avtalet mellan bolagen träder i kraft 1:a juli:
– Det som avgjorde upphandlingen till Effekts fördel var företagets aktiva hållbarhetsarbete, en kostnadseffektiv leveranslösning samt goda referenser från andra uppdragsgivare, säger Robert Öhlin, förvaltningschef hos SigtunaHem.

Enligt Robert Öhlin har SigtunHem jobbat länge för att få till ett bra avtal. Tidigare har SigtunaHem köpt in städtjänster från Effekt men det nya avtalet innebär att Effekt ansvarar för all lokalvård i trapphus, tvättstugor, källare, vindar och förvaringsutrymmen.

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

marina_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

connys_helsida
defacto_helsida
happy_homes_mars
valvet_helsida
kcbygg_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

stottasigtuna_helsida
studeravidare_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

studenten2020_helsida
studenten2020_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
nrh
valvet_outsider
stottasigtuna_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider