arlandagolf_pan_aug
Elias Melki, grundare av Effekt Svenska AB, med Mikael Wallner, VD på EffektFoto: Pressbild

Effekt tar hem städavtal med SigtunaHem

Lokala Effekt Svenska AB har fått städavtal med SigtunaHem.

marstakalaset_artikel

Effekt Svenska AB som grundades av märstabon Elias Melki tar över städningen i SigtunaHems fastigheter. Det nya avtalet mellan bolagen träder i kraft 1:a juli:
– Det som avgjorde upphandlingen till Effekts fördel var företagets aktiva hållbarhetsarbete, en kostnadseffektiv leveranslösning samt goda referenser från andra uppdragsgivare, säger Robert Öhlin, förvaltningschef hos SigtunaHem.

Enligt Robert Öhlin har SigtunHem jobbat länge för att få till ett bra avtal. Tidigare har SigtunaHem köpt in städtjänster från Effekt men det nya avtalet innebär att Effekt ansvarar för all lokalvård i trapphus, tvättstugor, källare, vindar och förvaringsutrymmen.

defacto_helsida
marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
colorama_april2
sommar
sigtunavatten_standard

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

ica_valsta_choklad
miljopris_helsida

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

colorama_april
sportfiske_sommar
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
miljopris_outsider
defacto_outsider
connys