moderat_jul_nyar
Elias Melki, grundare av Effekt Svenska AB, med Mikael Wallner, VD på EffektFoto: Pressbild

Effekt tar hem städavtal med SigtunaHem

Lokala Effekt Svenska AB har fått städavtal med SigtunaHem.

Effekt Svenska AB som grundades av märstabon Elias Melki tar över städningen i SigtunaHems fastigheter. Det nya avtalet mellan bolagen träder i kraft 1:a juli:
– Det som avgjorde upphandlingen till Effekts fördel var företagets aktiva hållbarhetsarbete, en kostnadseffektiv leveranslösning samt goda referenser från andra uppdragsgivare, säger Robert Öhlin, förvaltningschef hos SigtunaHem.

Enligt Robert Öhlin har SigtunHem jobbat länge för att få till ett bra avtal. Tidigare har SigtunaHem köpt in städtjänster från Effekt men det nya avtalet innebär att Effekt ansvarar för all lokalvård i trapphus, tvättstugor, källare, vindar och förvaringsutrymmen.

defacto_helsida
teatergrillen_helsida
colorama_jul
centrum_helsida2020
happyhomes_2019

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider