defacto_pan
Elias Meliki, huvudägare, med VD Mikael WallnerFoto: Pressbild

Effekt Svenska AB expanderar

Märstaföretaget Effekt Svenska AB förvärvar Global fastighetsservice AB. I och med affären kommer Effekt Svenska AB att omsätta ca 150 miljoner kronor.

centrum_tvaar

Effekt Svenska AB startades av Elias Melki som nu dock klivit av som VD tillförmån för Mikael Wallner. Melki har fortfarande stor del i företagets verksamhet och är även huvudägare. När man nu förvärvar Global fastighetsservice AB kommer koncernen att omsätta ca 150 miljoner kronor och ha 300 anställda 2019.
– Vi är otroligt stolta och glada över att få ta över som ägare av Global, säger VD Mikael Wallner i ett pressmeddelande.

Globals huvudkontor ligger i Kungens kurva och företaget är ett av Stockholms äldsta och största inom företag med fastighetsservice.
– Global är ett välskött företag med mycket gott renommé, många duktiga medarbetare och starka partnerskap med viktiga och intressanta kunder. Vi ökar nu sålunda vår närvaro i Stockholmsområdet samt stärker Effekt med viktig kompetens, säger Mikael Wallner.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

karby_varme1

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
ridskola_2019_helsida
connys
happyhomes_2019
defacto_helsida
sangensemble

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

banner_trerosor
sh_oppet
ridskola2019_outsider
karby2
extravaganza_outsider