moderaterna_panorama
Björn Olsson, VD SSP Sweden, Eatery Foto: Pressbild

Eeatery har öppnat på Terminal 5

Eatery har öppnat upp sin restaurang vid Terminal 5: - Jag är övertygad om att det kommer att bli succé – en unik oas och mötesplats på Arlanda där man kan ta det första steget på sin resa ut i världen säger Björn Olsson, VD, SSP Sweden.

Eatery öppnade vid gate 16 i Terminal 5 under tisdagen. Ett koncept med inspiration från Medelhavsländerna. SSP driver anläggningen tillsammans med Eatery.
– Vi ser stora möjligheter med ett nytt varumärke att kunna etablera på Arlanda som passar alla typer av resenärer och som mat- och dryckesmässigt ligger i tiden. Vi är därför mycket glada att kunna presentera Eatery som ett nytillskott i vår varumärkesportfölj. Jag är övertygad om att det kommer att bli succé – en unik oas och mötesplats på Arlanda där man kan ta det första steget på sin resa ut i världen säger Björn Olsson, VD, SSP Sweden.

Enligt Swedavia finns det ett uppdämt behov av att resa och en ny marknadsplats byggs i den nya säkerhetskontrollen. Fler aktörer inom restaurang väntas också etablera sig på Arlanda, likaså inom handel uppger Charlotte Ljunggren, direktör för marknad och försäljning på Swedavia.

marinan_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

connys_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
mp_outsider2022
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
nrh
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider