panorama_centrum
Foto: Pressbild

Eatery öppnar på Arlanda i vår

Eatery kommer att öppna upp i B-piren på Arlanda i vår.

Swedavia har upphandlat restauratör och det vinnande förslaget landar på Eatery som SSP ska drivas B-piren. SSP har lång erfarenhet att driva restauranger på Arlanda både egna koncept och brands:
– SSP och Eatery bildar tillsammans en unik kombination av såväl kunskap om mat och dryck som service och logistik. Vi ser stor möjlighet med ett nytt varumärke att kunna etablera på flygplatser som passar alla typer av resenärer och som mat- och dryckesmässigt ligger i tiden. Vi är därför mycket glada att kunna presentera Eatery som ett nytillskott i vår varumärkesportfölj. Jag är övertygad om att det kommer att bli succé – en oas och mötesplats på Arlanda där man kan ta det första steget på sin resa ut i världen säger, Björn Olsson VD.

Det finns idag tio restauranger i Stockholmsområdet och Skåne. Närmaste Eatary norr om Stockholm är i Kista.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

marinan_helsida
defacto_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

2020_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
centrum_sommar_outsider2022
marina_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider