sap_pan
Foto: Pressbild

easyJet startar två nya linjer från Arlanda

easyJet lanserar linjer till Mallorca och Malaga redan i sommar från Arlanda.

panorama_centrum

Det brittiska flygbolaget easyJet utökar sitt utbud från Arlanda med tv nya linjer. Man flyger sedan tidigare till Berlin och Geneve. Med anledning av den ökande efterfrågan på flygresor tillkommer två nya linjer till spanska Mallorca och Malaga. Under sensommaren planerar easyJet också att återuppta linjen till Milano.
– Vi är förstås väldigt glada att easyJet ser fler möjligheter på den svenska marknaden och vågar satsa och expandera efter dessa tuffa tider. Den utökade tillgängligheten blir viktig i återstarten efter pandemin i hela Sverige. Mallorca är en av svenskarnas populäraste resmål både för att fira semester eller hälsa på nära och vi vet att många just nu längtar efter att resa och mötas, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

Starten sker 20 juli och man trafikerar Mallorca tre dagar i veckan samt Malaga två dagar i veckan.
– Vi vet att våra kunder inte kan vänta med att utforska Europa, fly till solen eller återförenas med vänner och familj, så vi har adderat två nya linjer till Palma de Mallorca och Málaga för att ytterligare stärka vårt erbjudande från Stockholm, som redan ansluter till populära europeiska destinationer såsom Berlin, Geneve och Milano, och ger kunderna ännu fler valmöjligheter, säger William Vet, Country Manager på easyJet.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

helsida_sfs
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

connys_helsida
mote_helsida
kso_helsida
pantamera_avc_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

mp_helsida_april
social_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022