center_pan21
Foto: Pressbild

easyJet startar två nya linjer från Arlanda

easyJet lanserar linjer till Mallorca och Malaga redan i sommar från Arlanda.

Det brittiska flygbolaget easyJet utökar sitt utbud från Arlanda med tv nya linjer. Man flyger sedan tidigare till Berlin och Geneve. Med anledning av den ökande efterfrågan på flygresor tillkommer två nya linjer till spanska Mallorca och Malaga. Under sensommaren planerar easyJet också att återuppta linjen till Milano.
– Vi är förstås väldigt glada att easyJet ser fler möjligheter på den svenska marknaden och vågar satsa och expandera efter dessa tuffa tider. Den utökade tillgängligheten blir viktig i återstarten efter pandemin i hela Sverige. Mallorca är en av svenskarnas populäraste resmål både för att fira semester eller hälsa på nära och vi vet att många just nu längtar efter att resa och mötas, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

Starten sker 20 juli och man trafikerar Mallorca tre dagar i veckan samt Malaga två dagar i veckan.
– Vi vet att våra kunder inte kan vänta med att utforska Europa, fly till solen eller återförenas med vänner och familj, så vi har adderat två nya linjer till Palma de Mallorca och Málaga för att ytterligare stärka vårt erbjudande från Stockholm, som redan ansluter till populära europeiska destinationer såsom Berlin, Geneve och Milano, och ger kunderna ännu fler valmöjligheter, säger William Vet, Country Manager på easyJet.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
bostad_helsida
connys_helsida
helsida_var2021
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
andersojag
eldsjal-helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_out
nrh
mp-outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider