aftenbil_helsida
Foto: Pressbild

easyJet igång med fyra linjer

easyJet lanserar en ny linje till London Gatwick och återstartar direktlinjer till tre europeiska städer.

swedol_artikel

Ett glädjebesked för Arlanda är att easyJet kommer igång med en ny linje till London Gatwick, utöver det återstartar flygbolaget trafiken till Berlin, Geneve och Milano. Linjen till London startar 20:e juli och kommer att gå fyra gånger per vecka året runt md en A320.
– Vi är mycket glada över att återuppta flyg mellan London Gatwick och Stockholm från den här månaden och välkomna kunderna ombord, säger Ali Gayward, UK Country Manager på easyJet.

easyjet skriver i ett pressmeddelande att det medfört möjligheter för andra flygbolag att etablera sig på linjer som tidigare flugits av andra.
– Det är oerhört glädjande att också easyJet är tillbaka på Arlanda dels genom att återuppta trafik till flera av deras befintliga populära destinationer och dessutom med en ny direktlinje till London Gatwick, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell utveckling på Swedavia.

happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Efterfrågan inom hotellnäringen på väg upp

Näringsliv I takt med att Sverige öppnar upp spår nu hotellbranschen en bättre höst: - Som företagare i besöksnäringen kan jag nu se ljuset i tunneln och efterfrågan för andra halvåret ser betydligt bättre ut än både 2018 och 2019, vilket är glädjande, säger Lotta Giesenfeld Boman, vd och ägare Sigtunahöjden Hotell och Konferens.

centrum_helsida2020
coronakrisen

Stor efterfrågan på internationella flygresor till Arlanda

Näringsliv Efterfrågan på flygresor är på väg upp igen rapporterar SVT Stockholm: - Vi bedömer att det blir en kraftig återhämtning nu men från väldigt låga nivåer, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms handelskammare, till SVT.

helsida_var2021
liber_sommar_helsida

Kommunen hyllas för många laddplatser

Näringsliv Sigtuna kommun hyllas av Volkswagen för att de har många laddpunkter per 1000 invånare: - Det är inte bara kommunerna som avgör hur många laddpunkter det byggs på en viss ort, men det är ändå viktigt att lyfta fram toppkommunernas insats, i detta fall Strömstad, Åre och Sigtuna. Kommunerna har en viktig roll som lokal pådrivare och samverkanspart gentemot andra aktörer, säger Sten Forsberg, chef Volkswagen Personbilar Sverige.

coronakrisen

Ljusning i sikte för flygresandet

Näringsliv Swedavias tio flygplatser må ha tappat drygt 3,1 miljoner resenärer i maj jämfört med för två år sedan men månaden var ändå en ljuspunkt jämfört med förra året.

rentawreck_helsida
speedy_vinter_helsida
ungsatsning
2020_helsida
nedläggningen av Bromma

Plan för Arlanda presenteras i december

Näringsliv En plan för Arlandas framtida kapacitet ska presenteras i december.

vardcentral_helsida
brobygget_day
coronapandemin

Sex nya SAS-linjer återstartar

Näringsliv SAS återstartar sex europeiska linjer från Arlanda under juni.

defacto_helsida
brobygget_night

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
centrum_sommar_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_day_out
aftenbil_outsider
nrh
rentawreck_outsider
ungsatsning-outsider
brobygget_night_out
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
swedol_outsider