center_pan21
Foto: Pressbild

easyJet igång med fyra linjer

easyJet lanserar en ny linje till London Gatwick och återstartar direktlinjer till tre europeiska städer.

Ett glädjebesked för Arlanda är att easyJet kommer igång med en ny linje till London Gatwick, utöver det återstartar flygbolaget trafiken till Berlin, Geneve och Milano. Linjen till London startar 20:e juli och kommer att gå fyra gånger per vecka året runt md en A320.
– Vi är mycket glada över att återuppta flyg mellan London Gatwick och Stockholm från den här månaden och välkomna kunderna ombord, säger Ali Gayward, UK Country Manager på easyJet.

easyjet skriver i ett pressmeddelande att det medfört möjligheter för andra flygbolag att etablera sig på linjer som tidigare flugits av andra.
– Det är oerhört glädjande att också easyJet är tillbaka på Arlanda dels genom att återuppta trafik till flera av deras befintliga populära destinationer och dessutom med en ny direktlinje till London Gatwick, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell utveckling på Swedavia.

eldsjal-helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
connys_helsida
2020_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
andersojag
bostad_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
connys
mp-outsider
swedol_outsider
andersojag_outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider