moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

easyJet igång med fyra linjer

easyJet lanserar en ny linje till London Gatwick och återstartar direktlinjer till tre europeiska städer.

Ett glädjebesked för Arlanda är att easyJet kommer igång med en ny linje till London Gatwick, utöver det återstartar flygbolaget trafiken till Berlin, Geneve och Milano. Linjen till London startar 20:e juli och kommer att gå fyra gånger per vecka året runt md en A320.
– Vi är mycket glada över att återuppta flyg mellan London Gatwick och Stockholm från den här månaden och välkomna kunderna ombord, säger Ali Gayward, UK Country Manager på easyJet.

easyjet skriver i ett pressmeddelande att det medfört möjligheter för andra flygbolag att etablera sig på linjer som tidigare flugits av andra.
– Det är oerhört glädjande att också easyJet är tillbaka på Arlanda dels genom att återuppta trafik till flera av deras befintliga populära destinationer och dessutom med en ny direktlinje till London Gatwick, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell utveckling på Swedavia.

centrum_sommar2022_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

connys_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
marinan_helsida
liber_helsida
ewas_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
nrh
marina_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider