moderaterna_tack
E4:an kommer att ledas om i fyra års tid vid HäggvikFoto: Trafikverket

E4:an läggs om i november

Bilpendlare till och från Stockholm kommer från och med 10:e november att få köra på en tillfällig motorväg förbi Trafikplats Häggvik med anledning av bygget Förbifart Stockholm.

Arbetet med Förbifart Stockholm går vidare och fredagen 10:e november på natten kommer trafiken att läggas om i det södergående körfältet på E4:an mot Stockholm. Helgen efter 17:e november lägger man om det norrgående körfältet.

Behåller antalet körfält
Under en tid kommer E4:an att gå på de tillfälliga vägarna förbi Häggvik eftersom man behöver göra jobb kring den ordinarie motorvägen. Den tillfälliga vägen kommer att ha lika många körfält som tidigare, det vill säga tre i varje riktning.

Pågår i fyra år
I fyra års tid beräknas E4:an vara kvar i det tillfälliga läget. Under tiden kommer man att bygga av- och påfarter där den befintliga vägen går idag till förbifarten. Hastigheten kommer att sänkas på den tillfälliga vägen. Det kan även bli aktuellt med att E4:an stängs av i samband med omläggningen, antingen enstaka körfält eller helt under kortare perioder.

defacto_banner_sep
hostfest_centrum
happy_homes_juli
defacto_host2018
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

sigtunavatten_standard
skanela_matcher18-19
Norra Redovisningshuset
objekt2
nfc_vinter
objekt3
objekt4
outsider
sportfiske_banner
sbrf_sep
connys
komvuxq3_4