defacto_panorama_mustasch
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Olycka stängde E4:an

Efter en olycka vid 17.30-tiden på torsdagen stängdes E4:an av mellan Märsta-Rosersberg.

Tre bilar krockade på E4S mellan Märsta-Rosersberg under torsdagskvällen. E4:a stängdes av mellan Märsta-Rosersberg och trafiken leddes om via Norrsundavägen. Vid 19-tiden var vägen öppnad igen och det rådde full framkomlighet. I samband med insatsen var det stora trafikstörningar både på E4:an och även på väg 263 genom Arlandastad och Norrsundavägen. Det är oklart om någon skadats i samband med olyckan.

Uppdaterad kl. 20.11

sigtunavatten_standard
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

centrum_host_helsida
fme_oktober

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

greeknighthelsida
defacto_mustach_helsida
ica_oktober

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

happyhomes_2019

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

agy_oppethus
connys
greeknight_outsider
colorama_april2
nrh
agy_oppethus_outsider