center_pan21
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

E4-avfarten stängdes av efter olycka

E4-påfarten mot Stockholm stängdes av vid 12-tiden efter en trafikolycka.

Två bilar krockade vid 12-tiden på E4-påfarten mot Stockholm. Enligt Trafikverket är påfarten helt avstängd då det ligger bil- och glasdelar i vägbanan. Brandkår är på plats för att arbeta med att rensa upp vägbanan. Vid 13-tiden var arbetet klart. I samband med olyckan började en av bilarna att brinna.

Uppdaterad 14.13

bostad_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
eldsjal-helsida
mp_host_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

connys_helsida
andersojag
defacto_helsida
2020_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider
connys