defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

E4-avfarten stängdes av efter olycka

E4-påfarten mot Stockholm stängdes av vid 12-tiden efter en trafikolycka.

Två bilar krockade vid 12-tiden på E4-påfarten mot Stockholm. Enligt Trafikverket är påfarten helt avstängd då det ligger bil- och glasdelar i vägbanan. Brandkår är på plats för att arbeta med att rensa upp vägbanan. Vid 13-tiden var arbetet klart. I samband med olyckan började en av bilarna att brinna.

Uppdaterad 14.13

defacto_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

speedy_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

marina_helsida
centrum_helsida2020
happy_homes_mars
2020_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

festspec_corona_helsida

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

speedy_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider