center_pan21
Näringslivschefen Mathias Forsberg med Arne Andersson och Andie LahdoFoto: Sigtuna kommun

E-handel på tapeten under Näringslivsdagen

E-handelsexperten Arne Andersson bjöds in till Sigtuna kommuns årliga näringslivsträff för att prata just e-handel.

centrum_artikel

Sigtuna kommun är en av landets hetaste e-handelskommuner enligt Svea, något som märstn.nu rapporterat om tidigare. Passande nog var det e-handel på tapeten när kommunens näringslivsdag arrangerades. Arne Andersson, som är e-handelsexpert bjöds in:
– Det var jättetrevligt och kanonkul att sitta med Sigtuna kommun som har E-handel som tema. Det är superviktigt att vara med på e-handelsresan med tanke på den kraftiga utvecklingen vi ser, säger Arne Andersson.

Arne är mer känd som ”Arne på posten”. Medverkade gjorde även näringslivschefen Mathias Forsberg och ABS Wheels VD Andie Lahdo. Företagarna fick tips för att lyckas med e-handel.
– Utvecklingen går framåt och vi har sedan slutet på 2014 satsat stenhårt på e-handel. Att få lyssna och samtala med Arne har gett oss stor insyn och inspiration, uppger Andie Lahdo.

helsida_var2021

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

mp_host_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

bostad_helsida
vaccin
centrum_helsida2020

Ryanair lanserar 23:e linjen från Arlanda

Näringsliv Ryanair som redan lanserat 22 linjer varav två inrikes från Arlanda meddelar att man även ska flyga Arlanda-Skellefteå.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
nrh
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
vaccin-outsider