moderat_jul_nyar
Dyrt fika på Arlanda uppskattas inte av alla. Foto: Pressbild/Swedavia

Dyr kanelbulle blev snackis

En dyr kanelbulle på Arlanda lades upp på Instagram och blev en snackis i sociala medier denna vecka.

48 kronor för en kanelbulle på Arlanda var i det dyraste laget för resenären Sara Lindegren. Hon tog istället en bild och la upp den på sitt Instagramkonto.
– Jag har skrivit där tidigare om en bulle som kostade 28 kronor, så de som följer mig vet att det har varit ett topic, säger Linda enligt Expressen som uppmärksammat saken.

Caféet som sålde bullen var Johan & Nyström. De säljer samma bulle i sina andra butiker för 35 kronor. Inköpspriset ska vara 28 kronor.
– Allt på Arlanda kostar lite extra. Om jag var på väg till en semester och vill unna mig något skulle jag kunna köpa den. Särskilt om jag vet att den är bra, förklarar Fatima Wedberg, barista hos Johan & Nyström.

teatergrillen_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

centrum_helsida2020
colorama_jul
defacto_helsida
happyhomes_2019

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

connys
nrh
teatergrillen_outsider