defacto_pan
Dyrt fika på Arlanda uppskattas inte av alla. Foto: Pressbild/Swedavia

Dyr kanelbulle blev snackis

En dyr kanelbulle på Arlanda lades upp på Instagram och blev en snackis i sociala medier denna vecka.

marstakalaset_artikel

48 kronor för en kanelbulle på Arlanda var i det dyraste laget för resenären Sara Lindegren. Hon tog istället en bild och la upp den på sitt Instagramkonto.
– Jag har skrivit där tidigare om en bulle som kostade 28 kronor, så de som följer mig vet att det har varit ett topic, säger Linda enligt Expressen som uppmärksammat saken.

Caféet som sålde bullen var Johan & Nyström. De säljer samma bulle i sina andra butiker för 35 kronor. Inköpspriset ska vara 28 kronor.
– Allt på Arlanda kostar lite extra. Om jag var på väg till en semester och vill unna mig något skulle jag kunna köpa den. Särskilt om jag vet att den är bra, förklarar Fatima Wedberg, barista hos Johan & Nyström.

defacto_helsida
kontor_thaifong
miljopris_helsida
ica_valsta_choklad
colorama_april2
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

happyhomes_2019
sommar

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
miljopris_outsider
connys
colorama_april