abs_pask
Dyrt fika på Arlanda uppskattas inte av alla. Foto: Pressbild/Swedavia

Dyr kanelbulle blev snackis

En dyr kanelbulle på Arlanda lades upp på Instagram och blev en snackis i sociala medier denna vecka.

48 kronor för en kanelbulle på Arlanda var i det dyraste laget för resenären Sara Lindegren. Hon tog istället en bild och la upp den på sitt Instagramkonto.
– Jag har skrivit där tidigare om en bulle som kostade 28 kronor, så de som följer mig vet att det har varit ett topic, säger Linda enligt Expressen som uppmärksammat saken.

Caféet som sålde bullen var Johan & Nyström. De säljer samma bulle i sina andra butiker för 35 kronor. Inköpspriset ska vara 28 kronor.
– Allt på Arlanda kostar lite extra. Om jag var på väg till en semester och vill unna mig något skulle jag kunna köpa den. Särskilt om jag vet att den är bra, förklarar Fatima Wedberg, barista hos Johan & Nyström.

speedy_helsida
marina_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

2020_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

happy_homes_mars
festspec_corona_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

marina_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
festspec_corona_outsider