defacto_pan
Dyrt fika på Arlanda uppskattas inte av alla. Foto: Pressbild/Swedavia

Dyr kanelbulle blev snackis

En dyr kanelbulle på Arlanda lades upp på Instagram och blev en snackis i sociala medier denna vecka.

banner_juni_artikel

48 kronor för en kanelbulle på Arlanda var i det dyraste laget för resenären Sara Lindegren. Hon tog istället en bild och la upp den på sitt Instagramkonto.
– Jag har skrivit där tidigare om en bulle som kostade 28 kronor, så de som följer mig vet att det har varit ett topic, säger Linda enligt Expressen som uppmärksammat saken.

Caféet som sålde bullen var Johan & Nyström. De säljer samma bulle i sina andra butiker för 35 kronor. Inköpspriset ska vara 28 kronor.
– Allt på Arlanda kostar lite extra. Om jag var på väg till en semester och vill unna mig något skulle jag kunna köpa den. Särskilt om jag vet att den är bra, förklarar Fatima Wedberg, barista hos Johan & Nyström.

sigtunavatten_standard

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

banner_juni_helsida
sommar
defacto_helsida

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

colorama_april2
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
sbrf_helsida
fme_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

colorama_april
fme_outsider
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
sbrf_outsider
connys