defacto_pan
Polis tog tre personer på bar gärningFoto: Billby Gård/Instagram

Dumpade avfall-Togs på bar gärning

Det var på Billby gård som det dumpades miljöfarligt avfall under dagen och tack vare gårdsägaren kunde tre personer tas på bar gärning i höjd med Till på väg 263.

rosta_sigtuna2

Under en tid har det dumpats avfall i skogarna kring Billby gård, märsta.nu har även noterat att det ligger bråte och byggrester längs Billbyvägen, ibland även hela kylskåp, asfalt och färgdunkar.

Polisen gick under söndagen ut med att det dumpats avfall på en gård. Nu har Billby Gård gått ut med ett inlägg på Instagram om saken. De inblandade stal även en kamera som filmade allt, men kameran filmar i realtid så det blev inte svårt för varken polis eller gårdsägare att följa efter de misstänkta.

En anmälan om miljöbrott och stöld upprättades.

oppning_helsida
nationaldag_helsida
happyhomes_2019
varfest_helsida
eu_sap
nationaldag_helsida
rosta_sigtuna2
v_eu_helsida
moderaternamaj

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

rosta_sigtuna
colorama_april
mp_eu_outsider
fme_outsider
nrh
v_eu
bonava_maj_outsider
defacto_outsider
sap_outsider_eu
sh_oppet
connys
nationaldag_out
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
oppning_outsider