defacto_pan
Polis tog tre personer på bar gärningFoto: Billby Gård/Instagram

Dumpade avfall-Togs på bar gärning

Det var på Billby gård som det dumpades miljöfarligt avfall under dagen och tack vare gårdsägaren kunde tre personer tas på bar gärning i höjd med Till på väg 263.

Under en tid har det dumpats avfall i skogarna kring Billby gård, märsta.nu har även noterat att det ligger bråte och byggrester längs Billbyvägen, ibland även hela kylskåp, asfalt och färgdunkar.

Polisen gick under söndagen ut med att det dumpats avfall på en gård. Nu har Billby Gård gått ut med ett inlägg på Instagram om saken. De inblandade stal även en kamera som filmade allt, men kameran filmar i realtid så det blev inte svårt för varken polis eller gårdsägare att följa efter de misstänkta.

En anmälan om miljöbrott och stöld upprättades.

julbanner2
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

icavalsta_julbanner
happy_homes_juli
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

lager_bilnet
defacto_host2018
fme_jul
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

sigtuna_funkis
sportfiskebanner2
vanster_jul
funkis_2
connys
nrh_lania
objekt2
objekt4
sigtunavatten_standard
outsider
komvuxq3_4
objekt3
colorama_vinter