center_pan21
Frida Nellbeck, ordförande i SMGKFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Dubbla utmärkelser för SMGK

Sigtuna Märsta Gymnastikförening har under året prisat som Årets förening 2020 av både Svenska gymnastikförbundet och Uppsvenska Gymnastikförbundet: - Superkul! Det känns väldigt stort och ärofyllt att vi har blivit utsedda till årets förening, säger Frida Nellbeck, ordförande i SMGK, till Svensk Gymnastik.

Sigtuna Märsta Gymnastikförening har under året prisat som Årets förening 2020 av både Svenska gymnastikförbundet och Uppsvenska Gymnastikförbundet: – Superkul! Det känns väldigt stort och ärofyllt att vi har blivit utsedda till årets förening, säger Frida Nellbeck, ordförande i SMGK, till Svensk Gymnastik.

Priserna har haglat över SMGK under 2021. Svenska Gymnastikförbundet utnämnde dem till Årets gymnastikförening och distriktsförbundet Uppsvenska Gymnastikförbundet gav dem samma pris på regional nivå. SMGK kommer få 15 000 i prispengar av Svensk Gymnastik.
– Jag tror att det mycket har att göra med vårt hårda arbete med vår värdegrund. Det är ett arbete som har tagit lång tid att implementera men väl på plats så har det vart till en stor hjälp i vår förning, både för gymnaster, ledare och föräldrar som har kunnat ta stöd från våran värdegrund i beslut och värderingar. Sen tror jag också att vårt arbete i föreningen för att alla ledare ska må bra och ha en bra utbildning har vägt upp mycket i beslutet som årets förening, säger Frida i ett uttalande till Svensk Gymnastik.

I motiveringen står det bland annat att Årets förening utvecklat sin förening i en mycket positiv riktning och fått med värdegrundsfrågorna i verksamheten. Man arbetar inkluderande och är lyhörda inför medlemmars åsikter och önskemål.

centrum_helsida2020
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
mp_host_helsida
eldsjal-helsida
2020_helsida

Vill ha skateramp i Rosersberg

Förening En skateramp finns redan i Sigtuna som är finansierad av privatpersoner och företag, men nu vill boende i Rosersberg se en skateramp i Rosersberg.

bostad_helsida
andersojag
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys
bostad_outsider
swedol_outsider
nrh
mp-outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider