panorama_centrum
Frida Nellbeck, ordförande i SMGKFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Dubbla utmärkelser för SMGK

Sigtuna Märsta Gymnastikförening har under året prisat som Årets förening 2020 av både Svenska gymnastikförbundet och Uppsvenska Gymnastikförbundet: - Superkul! Det känns väldigt stort och ärofyllt att vi har blivit utsedda till årets förening, säger Frida Nellbeck, ordförande i SMGK, till Svensk Gymnastik.

Sigtuna Märsta Gymnastikförening har under året prisat som Årets förening 2020 av både Svenska gymnastikförbundet och Uppsvenska Gymnastikförbundet: – Superkul! Det känns väldigt stort och ärofyllt att vi har blivit utsedda till årets förening, säger Frida Nellbeck, ordförande i SMGK, till Svensk Gymnastik.

Priserna har haglat över SMGK under 2021. Svenska Gymnastikförbundet utnämnde dem till Årets gymnastikförening och distriktsförbundet Uppsvenska Gymnastikförbundet gav dem samma pris på regional nivå. SMGK kommer få 15 000 i prispengar av Svensk Gymnastik.
– Jag tror att det mycket har att göra med vårt hårda arbete med vår värdegrund. Det är ett arbete som har tagit lång tid att implementera men väl på plats så har det vart till en stor hjälp i vår förning, både för gymnaster, ledare och föräldrar som har kunnat ta stöd från våran värdegrund i beslut och värderingar. Sen tror jag också att vårt arbete i föreningen för att alla ledare ska må bra och ha en bra utbildning har vägt upp mycket i beslutet som årets förening, säger Frida i ett uttalande till Svensk Gymnastik.

I motiveringen står det bland annat att Årets förening utvecklat sin förening i en mycket positiv riktning och fått med värdegrundsfrågorna i verksamheten. Man arbetar inkluderande och är lyhörda inför medlemmars åsikter och önskemål.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
2020_helsida

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

mp_helsida_april
liber_helsida
ewas_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
connys
moderat_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider