arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Dubbla segrar för Skånela

Skånela herr- och damlag vann sina respektive matcher på söndagen.

centrum_pask

Herrarna fick en onödigt spännande bortamatch mot bottenlaget Anderstorp. Anderstorp ledde delar av första, som mest med tre mål, innan Skånela kvitterade till paus, 14-14. I andra ledde Skånela mestadels och det såg ut som att tillställningen var avgjort vid 28-24 till märstalaget. Men Anderstorp kvitterade till 28-28 innan Oskar Frank och Fredrik Olsson satte två mål. Hemmalaget gav sig inte utan reducerade till 29-30, först när Robert Ladan skickade in Skånelas 31:a mål med 20 sekunder kvar var saken biff.

Anderstorp gjorde sista målet i matchen men kom inte närmare, Skånela vann med 31-30 och hänger på lagen i jakt på kvalspel. Fredrik Olsson blev främste målskutt med sina nio mål, Robert Ladan satte sju och Oskar Frank 6.

Klar seger för damerna
För damernas del var det en relativt odramatisk historia, Skånela ledde från start till mål. Jämnare än 14-12 blev det inte, Skånela var numret för stort, sista 25 minuterna gör Skånela 7-14 på Aranäs och saken var biff. Alexandra Schaerlund svarade för tio av målen och Veronica Wislander för sju.

valsta_utveckling
colorama_april2
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

defacto_helsida
happyhomes_2019

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

sigtunavatten_standard
bonava_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

fme_helsida
logistik_utbildning
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

centrum_pask_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

valsta_utveckling_2
sh_oppet
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
fme_outsider
bonava_outsider