defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Dubbla segrar för Skånela

Skånela herr- och damlag vann sina respektive matcher på söndagen.

Herrarna fick en onödigt spännande bortamatch mot bottenlaget Anderstorp. Anderstorp ledde delar av första, som mest med tre mål, innan Skånela kvitterade till paus, 14-14. I andra ledde Skånela mestadels och det såg ut som att tillställningen var avgjort vid 28-24 till märstalaget. Men Anderstorp kvitterade till 28-28 innan Oskar Frank och Fredrik Olsson satte två mål. Hemmalaget gav sig inte utan reducerade till 29-30, först när Robert Ladan skickade in Skånelas 31:a mål med 20 sekunder kvar var saken biff.

Anderstorp gjorde sista målet i matchen men kom inte närmare, Skånela vann med 31-30 och hänger på lagen i jakt på kvalspel. Fredrik Olsson blev främste målskutt med sina nio mål, Robert Ladan satte sju och Oskar Frank 6.

Klar seger för damerna
För damernas del var det en relativt odramatisk historia, Skånela ledde från start till mål. Jämnare än 14-12 blev det inte, Skånela var numret för stort, sista 25 minuterna gör Skånela 7-14 på Aranäs och saken var biff. Alexandra Schaerlund svarade för tio av målen och Veronica Wislander för sju.

icavalsta_julbanner

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

lager_bilnet

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

sportfiskebanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

defacto_host2018

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

sigtuna_funkis
happy_homes_juli
fme_jul
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

julbanner2

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

outsider
objekt3
nrh_lania
colorama_vinter
vanster_jul
objekt4
funkis_2
objekt2
sigtunavatten_standard
connys
komvuxq3_4