defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Dubbla segrar för Skånela

Skånela herr- och damlag vann sina respektive matcher på söndagen.

Herrarna fick en onödigt spännande bortamatch mot bottenlaget Anderstorp. Anderstorp ledde delar av första, som mest med tre mål, innan Skånela kvitterade till paus, 14-14. I andra ledde Skånela mestadels och det såg ut som att tillställningen var avgjort vid 28-24 till märstalaget. Men Anderstorp kvitterade till 28-28 innan Oskar Frank och Fredrik Olsson satte två mål. Hemmalaget gav sig inte utan reducerade till 29-30, först när Robert Ladan skickade in Skånelas 31:a mål med 20 sekunder kvar var saken biff.

Anderstorp gjorde sista målet i matchen men kom inte närmare, Skånela vann med 31-30 och hänger på lagen i jakt på kvalspel. Fredrik Olsson blev främste målskutt med sina nio mål, Robert Ladan satte sju och Oskar Frank 6.

Klar seger för damerna
För damernas del var det en relativt odramatisk historia, Skånela ledde från start till mål. Jämnare än 14-12 blev det inte, Skånela var numret för stort, sista 25 minuterna gör Skånela 7-14 på Aranäs och saken var biff. Alexandra Schaerlund svarade för tio av målen och Veronica Wislander för sju.

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

defacto_helsida
sportlov2019
banner_trerosor

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

ridskola_2019_helsida
happyhomes_2019
sangensemble
sigtunavatten_standard

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

korpen_jan-feb

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

connys
ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider