defacto_pan2020

Dubbla förluster för Wings

Wings förlorade överraskande borta mot Segeltorp på söndagen med 5-2 och på fredagen hemma mot Strömsbro med 5-1.

centrum_artikel

Det var en helg som Wings kammade noll i, Strömsbro vann seriefinalen på fredagen med 5-1 inför drygt 100 åskådare. Wings hade 1-1 efter nästan halva matchen men Strömsbro tog ledningen 6.55 in i andra och ökade sen på i tredje med tre mål.

På söndagen var det dags för ny match och Wings begav sig till Segeltorp. Det började bra med ledningsmål från Christian Blomqvist. Sen stod wingsfostrade Johannes Yucel för kvitteringen och Segeltorp tog även ledningen efter 13.40. I andra kom två nya mål för Segeltorp vilket betydde 4-1 inför slutperioden. Väl där var det Johan Mohlin som reducerade efter 7.22 men närmare än så kom inte Wings utan Segeltorp skickade in 5-2 i öppen kasse på slutet.

En tuff helg för Wings som tappade förstaplatsen och dessutom bara har tre poäng från sin egna andraplats till femman Sollentuna. Närmast väntar match borta mot nästjumbon Enköping.

EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studenten2020_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

defacto_helsida
speedy_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
nrh
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider