centrum_panorama2020

Dubbla förluster för Wings

Wings förlorade överraskande borta mot Segeltorp på söndagen med 5-2 och på fredagen hemma mot Strömsbro med 5-1.

Det var en helg som Wings kammade noll i, Strömsbro vann seriefinalen på fredagen med 5-1 inför drygt 100 åskådare. Wings hade 1-1 efter nästan halva matchen men Strömsbro tog ledningen 6.55 in i andra och ökade sen på i tredje med tre mål.

På söndagen var det dags för ny match och Wings begav sig till Segeltorp. Det började bra med ledningsmål från Christian Blomqvist. Sen stod wingsfostrade Johannes Yucel för kvitteringen och Segeltorp tog även ledningen efter 13.40. I andra kom två nya mål för Segeltorp vilket betydde 4-1 inför slutperioden. Väl där var det Johan Mohlin som reducerade efter 7.22 men närmare än så kom inte Wings utan Segeltorp skickade in 5-2 i öppen kasse på slutet.

En tuff helg för Wings som tappade förstaplatsen och dessutom bara har tre poäng från sin egna andraplats till femman Sollentuna. Närmast väntar match borta mot nästjumbon Enköping.

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

salong_elisabeth_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

2020_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

marina_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

festspec_corona_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

ridskola2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
happy_homes_mars
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
marina_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider