defacto_pan2020

Dubbla förluster för Wings

Wings förlorade överraskande borta mot Segeltorp på söndagen med 5-2 och på fredagen hemma mot Strömsbro med 5-1.

centrum_artikel

Det var en helg som Wings kammade noll i, Strömsbro vann seriefinalen på fredagen med 5-1 inför drygt 100 åskådare. Wings hade 1-1 efter nästan halva matchen men Strömsbro tog ledningen 6.55 in i andra och ökade sen på i tredje med tre mål.

På söndagen var det dags för ny match och Wings begav sig till Segeltorp. Det började bra med ledningsmål från Christian Blomqvist. Sen stod wingsfostrade Johannes Yucel för kvitteringen och Segeltorp tog även ledningen efter 13.40. I andra kom två nya mål för Segeltorp vilket betydde 4-1 inför slutperioden. Väl där var det Johan Mohlin som reducerade efter 7.22 men närmare än så kom inte Wings utan Segeltorp skickade in 5-2 i öppen kasse på slutet.

En tuff helg för Wings som tappade förstaplatsen och dessutom bara har tre poäng från sin egna andraplats till femman Sollentuna. Närmast väntar match borta mot nästjumbon Enköping.

connys_helsida
helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
sigtunahem_sokbostad
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider