moderat_jul_nyar

Dubbla förluster för Wings

Wings förlorade överraskande borta mot Segeltorp på söndagen med 5-2 och på fredagen hemma mot Strömsbro med 5-1.

Det var en helg som Wings kammade noll i, Strömsbro vann seriefinalen på fredagen med 5-1 inför drygt 100 åskådare. Wings hade 1-1 efter nästan halva matchen men Strömsbro tog ledningen 6.55 in i andra och ökade sen på i tredje med tre mål.

På söndagen var det dags för ny match och Wings begav sig till Segeltorp. Det började bra med ledningsmål från Christian Blomqvist. Sen stod wingsfostrade Johannes Yucel för kvitteringen och Segeltorp tog även ledningen efter 13.40. I andra kom två nya mål för Segeltorp vilket betydde 4-1 inför slutperioden. Väl där var det Johan Mohlin som reducerade efter 7.22 men närmare än så kom inte Wings utan Segeltorp skickade in 5-2 i öppen kasse på slutet.

En tuff helg för Wings som tappade förstaplatsen och dessutom bara har tre poäng från sin egna andraplats till femman Sollentuna. Närmast väntar match borta mot nästjumbon Enköping.

centrum_helsida2020
happyhomes_50
teatergrillen_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh