defacto_pan2020
Foto: Genrebild

Så många jobba fortfarande hemma

Region Stockholm uppmanar till fortsatt distansarbete och siffror från Google visar att många jobbar hemifrån i höst.

centrum_artikel

Många fortsätter jobba hemifrån, trots det har coronasmittan ökat i länet. Nya restriktioner kom under torsdagen om att man ska undvika butiker, gym, cuper med mera samt att man ska arbeta hemifrån. Trenden för Sigtuna kommun är att aktiviteten på arbetsplatserna har minskat med drygt en femtedel sedan före pandemin. Det visar siffror från Google som Newsworthy sammanställt. För några veckor sedan var aktiviteten 25 procent mindre och nu alltså cirka 20 procent. Det innebär att aktiviteten ökat en aning under hösten även om den är klart lägre än före pandemin.

defacto_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

ridskola2020_helsida
sigtunastad_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

rentawreck_helsida
Moderaterna_helsida2021
dackskiftarna_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
nrh
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider