banner_moderaterna
Foto: Magnus Granhagen

Barn plockades upp ur bassäng

Ett barn plockades upp ur en bassäng på Midgårdsbadet: - Det kom in som drunkning, några har räddat ett barn, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

banner_moderaterna_artikel

Enligt de första uppgifterna har en person hittats i en bassäng och hjärt- och lungräddning inletts. märsta.nu:s reporter på plats berättar att ambulanshelikopter lyft från badet. Polis och brandkår är på plats. Enligt Storstockholms räddningscentral har en person plockats upp ur vattnet och denne var vaken när brandkår kom till platsen.

Polisen meddelar att det rör sig om ett barn som plockats upp ur vattnet. Barnet ska ha levt och gråtit, det lämnades över till föräldrar enligt Polisen.
– Ambulans var på plats men jag vet inte om barnet kördes till sjukhus, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

sap_valet2018
happy_homes_juli
steningeslottsommar
theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset
valet2018

(S)-veteranen: Skandalöst beteende av Lundqvist

Politik Lars-Erik Kalles, socialdemokratisk veteran från både Sigtuna och Stockholm är mycket kritisk till både David Lundqvists agerande på nätet och att ingen inom partiet stoppar honom: - Hans agerande är så långt ifrån hur en förtroendevald revisor ska uppträda som man kan komma, säger Lars-Erik Kalles till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
forskontor
sd_val2018
sfs_outsider