defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Barn plockades upp ur bassäng

Ett barn plockades upp ur en bassäng på Midgårdsbadet: - Det kom in som drunkning, några har räddat ett barn, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Enligt de första uppgifterna har en person hittats i en bassäng och hjärt- och lungräddning inletts. märsta.nu:s reporter på plats berättar att ambulanshelikopter lyft från badet. Polis och brandkår är på plats. Enligt Storstockholms räddningscentral har en person plockats upp ur vattnet och denne var vaken när brandkår kom till platsen.

Polisen meddelar att det rör sig om ett barn som plockats upp ur vattnet. Barnet ska ha levt och gråtit, det lämnades över till föräldrar enligt Polisen.
– Ambulans var på plats men jag vet inte om barnet kördes till sjukhus, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

defacto_host2018

Risk- och räddning flyttas från Rosersberg

Nyheter Sigtuna kommun som driver Risk- och räddningsprogrammet i Rosersberg avser flytta verksamheten till Märsta: - Att kommunen ser över sin lokalförsörjning är naturligt, det gör utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen kontinuerligt för att effektivt nyttja de lokaler vi har för att värna skattebetalarnas pengar, säger Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden.

hostfest_centrum

Kommuninvånarna tycker till

Nyheter Under hösten kommer 2200 slumpvis utvalda kommuninvånare att få en enkät hemskickad med frågor om vad man tycker om kommunen: - För att vi ska kunna göra ständiga förbättringar behöver vi veta vad våra invånare tycker, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

valet2018

Klart: Alliansgruppens vision för mandatperioden

Politik Det är nu klart med kommunledning för kommande mandatperioden. Enda ändringen som sker är att Anna Malm Kelfve (M) tar över som ordförande i Individ- och familjeomsorgsnämnden efter Karolina Windefalk (MP).

Hemtjänstpersonal oroas över ändrade arbetstider

Nyheter Hemtjänsten avser förändra personalens arbetstider vilket är oroande enligt en anställd som märsta.nu varit i kontakt med: - Helt plötsligt ska man kunna arbeta både dag och kväll oavsett vilket schema man har sen tidigare, berättar den anställde.

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

nrh
objekt4
outsider
objekt2
sbrf_sep
sigtunavatten_standard
connys
komvuxq3_4
sportfiske_banner
objekt3