julbanner
Foto: Magnus Granhagen

Barn plockades upp ur bassäng

Ett barn plockades upp ur en bassäng på Midgårdsbadet: - Det kom in som drunkning, några har räddat ett barn, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Enligt de första uppgifterna har en person hittats i en bassäng och hjärt- och lungräddning inletts. märsta.nu:s reporter på plats berättar att ambulanshelikopter lyft från badet. Polis och brandkår är på plats. Enligt Storstockholms räddningscentral har en person plockats upp ur vattnet och denne var vaken när brandkår kom till platsen.

Polisen meddelar att det rör sig om ett barn som plockats upp ur vattnet. Barnet ska ha levt och gråtit, det lämnades över till föräldrar enligt Polisen.
– Ambulans var på plats men jag vet inte om barnet kördes till sjukhus, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

lager_bilnet
sigtuna_funkis
happy_homes_juli
defacto_host2018
icavalsta_julbanner

Satsning på digital vård

Nyheter En digital vårdgaranti införs under 2019 i landstinget, det innebär att det ska bli lika självklart att få vård digitalt som på en mottagning rapporterar Dagens Nyheter.

fme_jul

Radarproblem på Arlanda

Nyheter En radar på Arlanda havererade under fredagen vilket innebär att Arlanda dras med förseningar i trafiken under kvällen, skriver Aftonbladet.

sportfiskebanner2
julbanner2
colorama_vinter
skridskoskola
komvuxq3_4
objekt4
connys
funkis_2
outsider
sbrf_sep
objekt3
nrh_lania
sigtunavatten_standard
objekt2