lokal_effekt

Drönare stoppade flyget igen

På nytt stoppades trafiken på Arlanda av en drönare under eftermiddagen: - Vi försöker lokalisera drönaren och se vem som flyger den, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral till Aftonbladet.

För andra gången inom loppet av några dagar stoppades trafiken på Arlanda på grund av en drönare uppger Aftonbladet. Under en dryg timmes tid var det inga plan som kunde landa eller lyfta. Drönaren upptäcktes klockan 15.55 kring Arlanda flygplats. Polisen sökte kring Arlanda efter drönaren samt den som styrde den.
– Vi har skickat dit patruller för att leta efter drönaren eftersom att flygplatsen är nedstängd. Vi försöker lokalisera drönaren och se vem som flyger den, polisen pratar med folk som finns där för att se vart drönaren gått ner och vi är väldigt tacksamma om någon vet var den gått ner, sa Eva Nilsson vid Stockholmspolisen till Aftonbladet.

Vid klockan 16.50 meddelade flygplatsbolaget Swedavia att problemet med drönaren var löst och att plan återigen kunde landa eller lyfta. Anledningen till stoppet var observationer från flygledartornet och från privatpersoner enligt Per Fröberg, pressansvarig på Luftfartsverket. Samtidigt kom det varningslarm från två flygplan med bränslebrist men dessa fick landa ändå, uppger Aftonbladet.

Uppdaterad 17.23

happyhomes_2019
frisyr_december
sigtuna_funkis
sigtunavatten_standard
korpen_jan-feb
outsider

märsta.nu klar etta som sökord

Nyheter märsta.nu är klart populäraste sökordet när kommuninvånare googlar, det visar siffror som märsta.nu tagit fram via Jorge Castro, SEO analytiker och marknadsförare på ABS Wheels.

Mäklaren: Sigtuna kommun är intressant att flytta till

Bostad Trots backande bostadspriser förra året finns ingen anledning till oro i Sigtuna kommun enligt Malin Nilsson, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling: - Vi har under flera år haft stigande bostadspriser, nu ser vi att de planar ut. Försäljningarna tar lite längre tid än tidigare, vilket är bra då man som köpare verkligen hinner tänka igenom sitt köp.

connys
banner_trerosor
nrh
funkis_2