sommar
Foto: Eastcoasthockey/Facebook

Drömmål när Wings krossade topplaget

Wings krossade topplaget Viggbyholm på fredagskvällen men matchens snackis var inte själva segern utan 6-2 målet som Haralds Podzins svarade för.

marstakalaset_artikel

Wings hade inga problem att bryta förlusttrenden när man på fredagen vann med klara 7-2 mot topplaget Viggbyholm. Matchen var avgjord efter första när Wings hade 4-0, efter två perioder var det 5-2 och i tredje kom två nya mål.

Men den stora snackisen var inte segern inför de knappt 100 åskådarna i Pinbackshallen utan Haralds Podzins konstverk efter 10.11 i tredje. Från en position bakom målet drog Haralds upp pucken på planet och svarade för en sk zorrofint in i mål. Ett konstverk som inte många i hockeyvärlden klarar av mitt under brinnande match.

 

sommar
defacto_helsida
kontor_thaifong

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
colorama_april2
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

nrh
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider
sportfiske_sommar