bovard_sh
Foto: Eastcoasthockey/Facebook

Drömmål när Wings krossade topplaget

Wings krossade topplaget Viggbyholm på fredagskvällen men matchens snackis var inte själva segern utan 6-2 målet som Haralds Podzins svarade för.

Wings hade inga problem att bryta förlusttrenden när man på fredagen vann med klara 7-2 mot topplaget Viggbyholm. Matchen var avgjord efter första när Wings hade 4-0, efter två perioder var det 5-2 och i tredje kom två nya mål.

Men den stora snackisen var inte segern inför de knappt 100 åskådarna i Pinbackshallen utan Haralds Podzins konstverk efter 10.11 i tredje. Från en position bakom målet drog Haralds upp pucken på planet och svarade för en sk zorrofint in i mål. Ett konstverk som inte många i hockeyvärlden klarar av mitt under brinnande match.

 

moderaternamaj
happyhomes_2019

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

bonava_maj_helsida
oppning_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

nationaldag_helsida
nationaldag_helsida
varfest_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

bonava_maj_outsider
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
connys
defacto_outsider
fme_outsider
nationaldag_out
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
nrh