moderater_pan_sommar
Foto: Eastcoasthockey/Facebook

Drömmål när Wings krossade topplaget

Wings krossade topplaget Viggbyholm på fredagskvällen men matchens snackis var inte själva segern utan 6-2 målet som Haralds Podzins svarade för.

centrum_artikel

Wings hade inga problem att bryta förlusttrenden när man på fredagen vann med klara 7-2 mot topplaget Viggbyholm. Matchen var avgjord efter första när Wings hade 4-0, efter två perioder var det 5-2 och i tredje kom två nya mål.

Men den stora snackisen var inte segern inför de knappt 100 åskådarna i Pinbackshallen utan Haralds Podzins konstverk efter 10.11 i tredje. Från en position bakom målet drog Haralds upp pucken på planet och svarade för en sk zorrofint in i mål. Ett konstverk som inte många i hockeyvärlden klarar av mitt under brinnande match.

 

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

helsida_var2021
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

bostad_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
connys
bostad_outsider
swedol_outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider