stationshusen_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Drograttfylleri på E4:an vid Arlanda

Polisen har under eftermiddagen stoppat ett fordon för kontroll på E4:an vid Arlanda där föraren misstänks vara påverkad av droger.

Vid 15.15 på lördagen stoppade polispatrull ett fordon på E4:an i höjd med Arlanda. Föraren blev i samband med kontrollen misstänkt för drograttfylleri och metogs till stationen för fortsatt utredning, därefter upprättades en anmälan om misstänkt drograttfylleri meddelar Polisen.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020
valsta-jul_helsida
dack-helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

jul2021
centrum_helsida2020

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

dack-outsider
stationshusen_out
connys
ridskola_2020_outsider
jul_outsider
mp-outsider
valsta_jul_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
julmarknad_outsider
nrh