abs_pask
Foto: Pressbild

Drivelab satsar på mässor

Drivelab kommer i september att står som värd för en entreprenadmässa: - Vi följer vår plan och Entreprenad Lives koncept är enkelt och väldigt uppskattat. Entreprenad Live arrangeras där marknaden finns och det byggs mycket, berättar Hans-Erik Kristensson, projektledare.

centrum_artikel

Flera entreprenadsmässor har hållits i Stockholm under våren, en av dessa i Skepptuna i maj. Men nu kommer ytterligare en till kommunen då Arlandastad Holding arrangerar Entreprenad Live i slutet av september.
– Mässan designas så att alla som medverkar kan göra det i lagom stora montrar, inga stora skrytmontrar som är svåra att räkna hem och till sist Entreprenad Live är live. Branschen behöver mötesplatser som lämpar sig för att prova utrustning och maskiner. Det kan vi erbjuda i Skåne, Göteborg och nu också i Stockholm, uppger Hans-Erik Kristensson, projektledare.

Nysatsning på mässor
Anledningen till att det blir mässa just på Drivelab-området är läget vid Arlanda och nära Stockholm. Entreprenad Live ska bli startskottet för Arlandastads Holdings satsning på mässor:
– Med DRIVELAB BIG tar vi nästa steg fortsätter. Dieter Sand. DRIVELAB BIG är en, permanent mässa, utbildnings och mötesplats som kommer att fokusera på och är dimensionerad för stora fordon. Entreprenad Live Stockholm blir startskottet, kommenterar Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

happy_homes_mars
centrum_helsida2020
2020_helsida
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

ridskola2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

festspec_corona_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
defacto_helsida
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_outsider