defacto_panorama_mustasch
Foto: Pressbild

Drivelab satsar på mässor

Drivelab kommer i september att står som värd för en entreprenadmässa: - Vi följer vår plan och Entreprenad Lives koncept är enkelt och väldigt uppskattat. Entreprenad Live arrangeras där marknaden finns och det byggs mycket, berättar Hans-Erik Kristensson, projektledare.

centrum_farsdag_artikel

Flera entreprenadsmässor har hållits i Stockholm under våren, en av dessa i Skepptuna i maj. Men nu kommer ytterligare en till kommunen då Arlandastad Holding arrangerar Entreprenad Live i slutet av september.
– Mässan designas så att alla som medverkar kan göra det i lagom stora montrar, inga stora skrytmontrar som är svåra att räkna hem och till sist Entreprenad Live är live. Branschen behöver mötesplatser som lämpar sig för att prova utrustning och maskiner. Det kan vi erbjuda i Skåne, Göteborg och nu också i Stockholm, uppger Hans-Erik Kristensson, projektledare.

Nysatsning på mässor
Anledningen till att det blir mässa just på Drivelab-området är läget vid Arlanda och nära Stockholm. Entreprenad Live ska bli startskottet för Arlandastads Holdings satsning på mässor:
– Med DRIVELAB BIG tar vi nästa steg fortsätter. Dieter Sand. DRIVELAB BIG är en, permanent mässa, utbildnings och mötesplats som kommer att fokusera på och är dimensionerad för stora fordon. Entreprenad Live Stockholm blir startskottet, kommenterar Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

greeknighthelsida
centrum_farsdag
fme_oktober

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019
ica_oktober
sigtunavatten_standard

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

nrh
colorama_april2
greeknight_outsider
connys