defacto_pan
Ridsportförbundet utfärdar tävlingsstopp i StockholmsområdetFoto: Insändarbild/Sigtunabygdens Ryttarförening

Dressyrtävling ställs in i Märsta

En ridtävling ställs in i Märsta i helgen med anledning av det sk abortviruset som drabbat hästar i Stockholmsområdet.

Svenska ridsportförbundet har utfärdat ett tävlingsförbud som gäller från 13/2-7/3, det innebär att en regional dressyrtävling som ställs in i Märsta, den skulle ha gått nu på lördag 17:e februari. Herpesviruset, eller abortvirus som det också kallas, har orsak flera hästars död i Stockholmsområdet. Man försöker hindra smittan från att spridas med tävlingsstoppet och man uppmanar besökare i ridhus att vidta försiktighetsåtgärder med rengjorda skor och händer före och efter besök, man ska också undvika besök i andra stall den närmaste tiden.

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
bonava_juli_hel

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

colorama_april2

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar_centrum
sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
bonava_juli_outsider
colorama_april