moderat_sommar
Ridsportförbundet utfärdar tävlingsstopp i StockholmsområdetFoto: Insändarbild/Sigtunabygdens Ryttarförening

Dressyrtävling ställs in i Märsta

En ridtävling ställs in i Märsta i helgen med anledning av det sk abortviruset som drabbat hästar i Stockholmsområdet.

centrum_artikel

Svenska ridsportförbundet har utfärdat ett tävlingsförbud som gäller från 13/2-7/3, det innebär att en regional dressyrtävling som ställs in i Märsta, den skulle ha gått nu på lördag 17:e februari. Herpesviruset, eller abortvirus som det också kallas, har orsak flera hästars död i Stockholmsområdet. Man försöker hindra smittan från att spridas med tävlingsstoppet och man uppmanar besökare i ridhus att vidta försiktighetsåtgärder med rengjorda skor och händer före och efter besök, man ska också undvika besök i andra stall den närmaste tiden.

speedy_helsida
brobygget_helsida_valsta
kaa_sigtuna_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida
sommar_sigtuna2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

marina_helsida
happyhomes_sommar2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
sigtuna_vatten_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out