arlandagk_panorama
Ridsportförbundet utfärdar tävlingsstopp i StockholmsområdetFoto: Insändarbild/Sigtunabygdens Ryttarförening

Dressyrtävling ställs in i Märsta

En ridtävling ställs in i Märsta i helgen med anledning av det sk abortviruset som drabbat hästar i Stockholmsområdet.

centrum_pask

Svenska ridsportförbundet har utfärdat ett tävlingsförbud som gäller från 13/2-7/3, det innebär att en regional dressyrtävling som ställs in i Märsta, den skulle ha gått nu på lördag 17:e februari. Herpesviruset, eller abortvirus som det också kallas, har orsak flera hästars död i Stockholmsområdet. Man försöker hindra smittan från att spridas med tävlingsstoppet och man uppmanar besökare i ridhus att vidta försiktighetsåtgärder med rengjorda skor och händer före och efter besök, man ska också undvika besök i andra stall den närmaste tiden.

ica_pask
defacto_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

fme_helsida
sigtunavatten_standard

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

valsta_utveckling
centrum_pask_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

happyhomes_2019
bonava_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

colorama_april2

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

defacto_outsider
sh_oppet
colorama_april
fme_outsider
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider