center_pan21
Foto: Pressbild

Dressman, Intersport och Espresso House öppnar i Märsta Centrum

På onsdag öppnar nya ICA Kvantum i Märsta centrum och till våren får de sällskap av Dressman, Intersport och Espresso House: - Intresset för Märsta Centrum är stort och redan ett halvår innan nyinvigningen är nästan hela centrumet uthyrt. Nu arbetar vi med att hyra ut de sista butikslokalerna där målet är att skapa en bra mix av starka varumärken och ett attraktivt matutbud i ett levande stadscentrum för invånarna i Sigtuna kommun, säger Patrik Arnqvist, Regionchef på FastPartner, i ett pressmeddelande.

Märsta Centrum börjar sakta men säkert fyllas på med nya butiker. Under året har FastPartner presenterat flera kedjor. På onsdag öppnar ICA Kvantum i den nya byggnaden som byggs mot Västra Bangatan. I vår öppnar Intersport, Dressman och Espresso House. De sistnämnda får en yta vid torget med plats för 100 gäster medan Dressman och Intersport vardera får lokaler med 300 kvadratmeter respektive 1300 kvadratmeter. Sedan tidigare har FastPartner gjort klart med H&M och Lindex bland annat:
– Intresset för Märsta Centrum är stort och redan ett halvår innan nyinvigningen är nästan hela centrumet uthyrt. Nu arbetar vi med att hyra ut de sista butikslokalerna där målet är att skapa en bra mix av starka varumärken och ett attraktivt matutbud i ett levande stadscentrum för invånarna i Sigtuna kommun, säger Patrik Arnqvist, Regionchef på FastPartner, i ett pressmeddelande.

bostad_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
andersojag
helsida_var2021
defacto_helsida
mp_host_helsida
eldsjal-helsida
centrum_helsida2020

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider