moderater_pan_sommar
Foto: Locum

Drar igång namninsamling för att rädda Löwet

Liberalerna i Sigtuna kommun kommer att starta en namninsamling för att rädda kvar Löwet i Väsby. Man har samtidigt påpekat för det liberala landstingsrådet Anna Starbrink om vad man anser om beslutet.

Samtliga partier i Sigtuna kommun verkar rörande överens om att placera en akut i Sollentuna och stänga Löwet är fel. Liberalernas kommunalrå Dan Rosenholm meddelar att han och Karsten Bjärbo (KD) skickat ett öppet brev till de allianslandstingsråd som styr, inklusive Rosenholms partikamrat Anna Starbrink:
– Partiinterna diskussioner redogör jag inte, säger Rosenholm.

Beskedet från Rosenholm är att man ska agera tillsammans och på bred från bland politiker i Sigtuna och Upplands-Väsby. En namninsamling startas för att rädda kvar Löwet. Tillsammans tror Rosenholm att man har större möjligheter att påverka.
– Men framförallt behövs en stark och tydlig opinion, att människor som drabbas syns och hörs. Vi i Liberalerna kommer att arbeta för att dra igång en bred namninsamling och hoppas på stöd från både individer och andra partier.

kso_helsida
pantamera_avc_helsida
helsida_sfs
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
kso-duell_out
mp_outsider2022
sfs_out
nrh
connys
pantamera_out
moderat_outsider