defacto_pan
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Dramatiskt när RIK vann på Lidingö

Rosersberg ångar på i Division 2 och besegrade Lidingö på lördagen med 27-25.

marstakalaset_artikel

Rosersberg grundlade segern i första halvlek då man hade 11-5 ett tag och 14-9 till pausvilan. I andra ryckte Lidingö upp sig med ett målvaktsbyte samtidigt som RIK:s spel i 7 mot 6 inte fick avsedd effekt. Lidingö inte bara kom ikapp utan vände på steken, man ledde med 23-21 med fem minuter kvar och såg ut att gå mot seger. Men en timeout från RIK gav 5-1 på slutet och två nya poäng med 27-25. En skön lagseger, uppger ledare Anders Ericsson på klubbens hemsida.

Målen
Westberg Eriksson 12, Sandberg 5, Schaffer, Garme 3, Lannermalm 3, Gustavsson

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
miljopris_helsida
marstakalas_helsida
colorama_april2

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sigtunavatten_standard
sommar
arlanda_golf_juli
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sportfiske_sommar
miljopris_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider
colorama_april