bovard_sh
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Dramatiskt när RIK vann på Lidingö

Rosersberg ångar på i Division 2 och besegrade Lidingö på lördagen med 27-25.

rosta_sigtuna2

Rosersberg grundlade segern i första halvlek då man hade 11-5 ett tag och 14-9 till pausvilan. I andra ryckte Lidingö upp sig med ett målvaktsbyte samtidigt som RIK:s spel i 7 mot 6 inte fick avsedd effekt. Lidingö inte bara kom ikapp utan vände på steken, man ledde med 23-21 med fem minuter kvar och såg ut att gå mot seger. Men en timeout från RIK gav 5-1 på slutet och två nya poäng med 27-25. En skön lagseger, uppger ledare Anders Ericsson på klubbens hemsida.

Målen
Westberg Eriksson 12, Sandberg 5, Schaffer, Garme 3, Lannermalm 3, Gustavsson

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

nationaldag_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

rosta_sigtuna2
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

v_eu_helsida
oppning_helsida
mp_eu
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

moderaternamaj
eu_sap
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

bonava_maj_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

rosta_sigtuna
defacto_outsider
sap_outsider_eu
sh_oppet
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
oppning_outsider
connys
nrh
mp_eu_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
ridskola2019_outsider
v_eu
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider