centrum_panorama2020
Glada miner i RIK efter gruppsegernFoto: Facebook/Rosersbergs IK

Dramatik när RIK vann gruppfinal

Det var gruppfinal mellan Wigör och Rosersbergs IK på söndagen, i potten låg en plats i slutspelet till hösten.

centrum_artikel

Det blev Rosersbergs IK som vann toppmötet mot Wigör. Vinnaren skulle ta sig vidare till slutspelet och det var onekligen en dramatisk match som var nära att sluta oavgjort och därmed spela resultatet i händerna på FC Arlanda som så skulle avancera. I paus ledde RIK med 2-1 efter mål av Angelo Constantine och Jonny Lyngbrant, Wigörs mål som betydde 1-1 satte Nikolas Günes. I andra förvaltade Günes även en bonusstraff till 2-2. RIK var dock strået vassare och i 84:e minuten kom 3-2 genom Pontus Rönnberg. Till helgen startar seriespelet för lagen i fyran och femman.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
stottasigtuna_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

connys_helsida
speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
stottasigtuna_outsider
valvet_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider