defacto_pan2020
Roland Cedermark blev 82 år gammal och tillbringade de sista åren i livet i Märsta.Foto: Pressfoto/roland-cedermark.se

Dragspelsartisten Roland Cedermark har avlidit

Artisten Roland Cedermark som bodde i Märsta har avlidit.

centrum_artikel

Dala-Demokraten var först att rapportera om att den folkkäre artisten Roland Cedermark avlidit natten till julafton. Han bodde sista tiden av sitt liv på ett äldreboende i Märsta.

Under sin karriär har Cedermark gett ut ett 30-tal album som sålts i över två miljoner exemplar. Han spelade allt från rock till visor på dragspelet, han tolkade även artister som Elvis Presley och Evert Taube skriver Aftonbladet. Utöver det skrev han låtar till Vikingarna, Thorleifs och Ingmar Nordströms. Roland Cedermark blev 82 år gammal

meko_helsida
ridskola2020_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

happyhomes_sommar2020
året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

prima_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

januari_helsida
connys_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

defacto_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

nrh
swedol_outsider
meko_outsider
moderat_outsider_jan
prima_outsider
centrum_sommar_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider