halloween_centrum
Foto: Daniel Iskandar

Döms för väskstöld på COOP

Två personer som stal en märstabos väska på COOP dömd till fängelse i som en del av en omfattande stöldturné.

centrum_artikel

En man och en kvinna begav sig ut på en omfattande stöldturné där tillvägagångssättet var att stjäla kunder väskor i samband med handel i matbutiker. I augusti 2018 stal de en väska på COOP i Märsta, de kom sedan över 20 000 kronor genom att ta ut pengar med märstabons kort. I den omfattande domen döms mannen och kvinnan till totalt 42 stölder med liknande tillvägagångssätt. Mannen döms till 3,6 år i fängelse och kvinnan i 4,6 år.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

helsida_var2021
defacto_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

dack-helsida
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

connys_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider