moderaterna_sep2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Döms för gruppmisshandel i Valsta

En märstabo i 20-årsåldern döms för grov misshandel och sabotage mot blåljusverksamhet bland annat.

Under midsommarhelgen misshandlades en person i Valsta av den man i 20-årsåldern som nu döms för grov misshandel. Mannen var en av flera som misshandlade målsäganden, bland annat genom att sparka på dennes huvud. Men enbart mannen har kopplats till den grova misshandeln.

Utöver det döms mannen för flera brott, bland annat sabotage mot blåljusverksamhet då han kastade sten på en av polisens kameror i Valsta i mars. Han döms också för skadegörelse då han krossade målsägandens bilruta. Domen är på ett år och åtta månaders fängelse. Mannen ska kvarstå i häktet tills dess att domen vinner laga kraft.

2020_helsida
festspec_host2020_helsida
boisigtuna
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida
defacto_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider