moderaterna_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Döms för Blocketbluff på Norrbacka

En man från Väsby döms för att ha sålt telefoner till märstabor, men när köparna ville ha sina telefoner så fanns det inga att leverera.

Det var sommaren 2020 som en man från Väsby lade ut annosner på Blocket om att det fanns telefoner att köpa, mannen sålde till fyra olika märstabor och affärerna skulle göras upp På Norrbackavägen. Mannen fick förskottsbetalningar på totalt närmare 10 000 kronor. Men några telefoner lämnades inte över. Nu har mannen dömts till villkorlig dom och dagsböter för bedrägeri. Mannen ska erlägga dagsböter på totalt 2000 kronor.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

mp_helsida_april
ewas_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

connys_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider