defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Döms för att ha orsakat trafikolycka

En man från Stockholm döms för att ha orsakat en trafikolycka på Arlanda där en person skadades.

centrum_artikel

En person skadades i samband med en trafikolycka på Arlanda i december 2019. Nu har en man dömts för vållande till kroppsskada. Enligt domen körde mannen över i mötande körfält och frontalkrockade med en annan bil. Mannen ska nu betala dagsböter dock ska inget skadestånd betalas eftersom det inte är att anse att mannen varit så oaktsam att vårdslösheten gränsat till uppsåt därav kan ersättning för kränkning inte utgå.

vardcentral_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

2020_helsida
ridskola2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

dackskiftarna_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider