bovard_sh
En man döms för att ha krossat fönster som tillhörde SigtunaHem. Obs! Fastigheten på bilden är inte den som artikeln handlar om Foto: Insändarbild

Döms för att ha krossat fönsterrutor

En man i 20-årsåldern döms till att betala skadestånd till SigtunaHem för krossade fönsterrutor.

rosta_sigtuna2

Mannen krossade ett flertal rutor i Sigtuna i somras i en fastighet som tillhör SigtunaHem. Polisen lyckades identifiera mannen och en anmälan om skadegörelse upprättades. Nu har mannen dömts för brottet och han ska betala för skadorna på nästan 6000 kronor till SigtunaHem. Mannen erkände brott och döms även till villkorlig dom och dagsböter på 6000 kronor utöver skadeståndet.

bonava_maj_helsida
happyhomes_2019
mp_eu
nationaldag_helsida
rosta_sigtuna2
v_eu_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

colorama_april2
eu_sap

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

nrh
bonava_maj_outsider
fme_outsider
v_eu
nationaldag_out
connys
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
rosta_sigtuna
sap_outsider_eu
mp_eu_outsider
oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
sh_bovard_out