center_pan21
Foto: Polisen

Dömdes till livstids fängelse – Försatt på fri fot

Den man som tidigare i år dömdes för busshållsplatsmordet i Märsta har försatts på fri fot i väntan på att dom ska meddelas av hovrätten.

Svea hovrätt har försatt den man som dömdes för mord vid en busshållsplats i Märsta förra på fri fot. Detta sedan fallet hanterats i hovrätten, dom väntas under tisdagen. Mannen dömdes till livstids fängelse och ansågs av Attunda tingsrätt vara den person som på bilderna avlossar skott mot sitt offer.

Mannen kopplades till mordet även via DNA på patroner som hittats samt att den jackan som han har på sig fanns hos hans bror. Mannens telefon kopplades också upp i närheten av busshållplatsen vid den aktuella tidpunkten. Rätten ansåg inte att det fanns något som talade emot att det var mannen som var skytten. I mannens telefon hittades också konversationer och vapen och skjutningar.

bostad_helsida
defacto_helsida
mp_host_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

eldsjal-helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
andersojag

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh
mp-outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
connys
bostad_outsider