moderater_pan_sommar
Foto: Genrebild

Domare slagen under match i Odensala

En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

centrum_artikel

I måndags spelades Division 7-matchen mellan Wigör2-Procyon2 på Odensala IP, i 67:e minuten fick en spelare i Wigör2 syna det röda kortet, i samband med det ska spelaren ha slagit till domaren.
– Vi ser allvarligt på det inträffade, eftersom en spelare har slagit en domare, skriver ordförande Marianne Isoz Henriksson i mail till märsta,nu

Nu vidtar klubben åtgärder. I ett inlägg på facebebook skriver man att spelaren är avstängd från spel resten av säsongen och att man ska ta ett samtal med honom om framtiden.
– I det nu aktuella fallet har spelaren fått information om att han inte får delta mer denna säsong. Vi inväntar förbundets utredning och under tiden kommer jag att ta ett samtal med spelaren, för att utreda hur vi ska gå vidare för att det inte ska hända igen, skriver Marianne Isoz Henriksson facebookinlägget.

För Isoz Henriksson är det enligt inlägget viktigt att seniorlag och undgomaslag och andra aktiva inte står för denna typ av våldshandlingar på planen utan att man står upp för schysst uppträdande mot med- och motspelare, ledare, publik och i allra högsta grad domare.

Vad som händer med Wigör2 och den aktuella spelaren är upp till Upplands Fotbollförbund att avgöra. Det är inte första gången en domare blir misshandlad i kommunen, sommaren 2017 blev en domare misshandlad i en match mellan Sigtuna-Bålsta Sanering på Ansgarsvallen, då var det en spelare i bortalaget som attackerade domaren.

herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

2020_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

helsida_var2021

Melwin missar VM-kval

Basket Melwin Pantzar missar Sveriges VM-kval mot Finland och Slovenien på grund av exponering för covid-19.

centrum_helsida2020
flygskola_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

oppethus_helsida
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

defacto_helsida
koppar_helsida
dack-helsida
mp_host_helsida
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

happyhomes_sommar2020
julmarknad_helsida

Wings föll i derbyt

Ishockey Wings föll i derbyt mot Väsby inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. I samband med matchen tackades också Johan Karlsson av för sina insatser som ordförande i Wings.

jul2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
swedol_outsider
oppethus_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
koppar_outsider
flygskolan_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys