budget_panorama
Foto: Genrebild

Domare slagen under match i Odensala

En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

fraga_liberalerna

I måndags spelades Division 7-matchen mellan Wigör2-Procyon2 på Odensala IP, i 67:e minuten fick en spelare i Wigör2 syna det röda kortet, i samband med det ska spelaren ha slagit till domaren.
– Vi ser allvarligt på det inträffade, eftersom en spelare har slagit en domare, skriver ordförande Marianne Isoz Henriksson i mail till märsta,nu

Nu vidtar klubben åtgärder. I ett inlägg på facebebook skriver man att spelaren är avstängd från spel resten av säsongen och att man ska ta ett samtal med honom om framtiden.
– I det nu aktuella fallet har spelaren fått information om att han inte får delta mer denna säsong. Vi inväntar förbundets utredning och under tiden kommer jag att ta ett samtal med spelaren, för att utreda hur vi ska gå vidare för att det inte ska hända igen, skriver Marianne Isoz Henriksson facebookinlägget.

För Isoz Henriksson är det enligt inlägget viktigt att seniorlag och undgomaslag och andra aktiva inte står för denna typ av våldshandlingar på planen utan att man står upp för schysst uppträdande mot med- och motspelare, ledare, publik och i allra högsta grad domare.

Vad som händer med Wigör2 och den aktuella spelaren är upp till Upplands Fotbollförbund att avgöra. Det är inte första gången en domare blir misshandlad i kommunen, sommaren 2017 blev en domare misshandlad i en match mellan Sigtuna-Bålsta Sanering på Ansgarsvallen, då var det en spelare i bortalaget som attackerade domaren.

connys_helsida
helsida
damallsvenskan

Skånela besegrade OV

Handboll Skånela ångar vidare i Damallsvenskan och vann på lördagen med 38-27 mot OV Helsingborg.

manskold_helsida
herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela rivstartade mot Kärra och släppte sen aldrig taget om matchen. Till slut vann man med 33-22.

meko_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
kkdk_helsida
speedy_vinter_helsida

MIK-ungdomar till landslagsläger

Fotboll Märsta IK-spelarna John Drugge, Daniel Wennberg och Darley Nseke har tagits ut till olika landslagsläger: - Vi är stolta över våra duktiga spelare som blivit uttagna till landslagssammanhang, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

2020_helsida
meko_outsider
kkdk_outsider
swedol_outsider
outsider
nrh
manskold_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out