defacto_pan2020

Tonåringen var åtalad för medhjälp till mord

Den person som hittades mördad vid Märsta Båtklubb var åtalad för att ha lurat in en man i en mordfälla i somras.

centrum_artikel

En tonåring hittades död vid Märsta båtklubb i måndags, han låg intill vägkanten och var skjuten med flera skott i huvudet enligt Aftonbladets rapportering. Kriminaltekniker har säkrat spår uppger tinningen.

Tonåringen ska själv ha lurat en annan man i en dödsfälla i somras i Älvsjö. Han åtalades för medhjälp till mord, en rättegång som skulle startat på tisdag nästa vecka.
– Men jag har precis gått in till tingsrätten och sagt att jag har lagt ner åtalet mot honom, med anledning av att han är avliden, säger kammaråklagare Daniel Jonsson, som leder mordfallet i Älvsjö, till Aftonbladet.

Tonåringen är inte skriven i Sigtuna kommun och just nu utreder polisen motivet till dådet och man kollar om det finns kopplingar till händelsen i Älvsjö.
– Nu genomför vi vanliga utredningsåtgärder som förhör med personer som finns i den avlidnes närhet, säger Anna Westberg, presstalesperson på polisen i Stockholms län, till Aftonbladet.

connys_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

Moderaterna_helsida2021
dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
2020_helsida
rentawreck_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

ridskola2020_helsida
sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderaterna_sigtuna
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
speedy_vinter2020_outsider