center_pan21
Edin Dizdarevic etta i +80-klassenFoto: Insändarbild

Dizdarevic vinnare i Svenska Cupen

I samband med Svenska Cupen2 i Skellefteå vann Edin Dizdarevic sin klass.

centrum_artikel

Kim Taekwondo åkte till Skellefteå med Edin Dizdarevic, Ali Azam, Liam Mäkelä och Izabella Källstrand. Bäst gick det för Dizdarevic som vann sin klass +80 efter 10-9 i semifinal och 4-0 i finalen. Edin var enligt tränare Jens Lundin revanschsugen efter förlusten i Svenska Cupen1.

För resterande gick det inte enligt planerna. Ali Azam åkte ut i första matchen med 29-12 trots ledning i början, Izabella förlorade även hon den första matchen, likaså Liam i 59 junior.

dack-helsida
defacto_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

bostad_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
connys_helsida
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
connys
dack-outsider
nrh
bostad_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider