defacto_pan2020
Edin Dizdarevic etta i +80-klassenFoto: Insändarbild

Dizdarevic vinnare i Svenska Cupen

I samband med Svenska Cupen2 i Skellefteå vann Edin Dizdarevic sin klass.

Kim Taekwondo åkte till Skellefteå med Edin Dizdarevic, Ali Azam, Liam Mäkelä och Izabella Källstrand. Bäst gick det för Dizdarevic som vann sin klass +80 efter 10-9 i semifinal och 4-0 i finalen. Edin var enligt tränare Jens Lundin revanschsugen efter förlusten i Svenska Cupen1.

För resterande gick det inte enligt planerna. Ali Azam åkte ut i första matchen med 29-12 trots ledning i början, Izabella förlorade även hon den första matchen, likaså Liam i 59 junior.

defacto_helsida
happyhomes_2019

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

teatergrillen_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
connys