centrum_host
Edin Dizdarevic etta i +80-klassenFoto: Insändarbild

Dizdarevic vinnare i Svenska Cupen

I samband med Svenska Cupen2 i Skellefteå vann Edin Dizdarevic sin klass.

centrum_farsdag_artikel

Kim Taekwondo åkte till Skellefteå med Edin Dizdarevic, Ali Azam, Liam Mäkelä och Izabella Källstrand. Bäst gick det för Dizdarevic som vann sin klass +80 efter 10-9 i semifinal och 4-0 i finalen. Edin var enligt tränare Jens Lundin revanschsugen efter förlusten i Svenska Cupen1.

För resterande gick det inte enligt planerna. Ali Azam åkte ut i första matchen med 29-12 trots ledning i början, Izabella förlorade även hon den första matchen, likaså Liam i 59 junior.

greeknighthelsida
ica_oktober
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
fme_oktober
defacto_mustach_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
connys
nrh
colorama_april2